Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞIM BENİ YANLIŞ ANLADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili değil bakın, arkadaş. Ben erkek kardeşimle evden ayrı yaşadığımızdan karı kız meseleleri biraz fazla oluyor haliyle. Neyse ben bu bağyan arkadaşımı eve davet ettim.

Amaç tam olarak . Neyse birer tane kahve yaptım içiyoruz, muhabbeti biraz koyulaştırdım falan tam yakınlaşmaya başlıcaz kız pencerenin kenarında bir şey olduğunu farketti. Şu ne falan diye gösterdi ulan dedim hakkaten o ne, bilmiyorum falan dedim, bakın şöyle tarif edeyim perdenin boyu kısa pencere kenarıyla perde arasında 4-5 parmak boşluk var oraya birşey koyulmuş.

Emin misin falan yapıyor bana (kız kendisini videoya alıcam sandı herhalde orada kamera veya telefon var diye düşündü ki bu çok aşağılık bir şeydir asla yapmadım, yapmam) hakkaten de siyah birşey kız da haklı yani. Neyse ben bilmiyorum istiyorsan git al o şey her ne ise dedim. Kız gitti aldı çorap şeyisiymiş hani çorabın üstünde bir karton olur ya ambalaj gibi.

En nihayetinde konsantrasyonumuzu bu denli bozduğu için kardeşime ufak çaplı sövdüm çünkü o gün o işime taş koymuş
    olabilirdi. Yalamaya başladım. Kız kendinden geçince iş daha başka boyutlara ulaşmaması için zebraili çağırdım ve duruma el koymasını rica ettim. Kıza tepik attığı gibi evine postaladı. Onunla mı uğraşıcam yani. Hayır yani kendime hakim olamasam günaha girebiliriz öyle değil mi ? şu mübarek ramazan gününde..

Neyse çok uzattım herkesin cumartesisi mübarek olsun.. iyi haftasonları dilerim..

• Ramazan ramazan olucak iş mi mübarek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hehe zebail var okuyamhin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okumayın zebrail...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın cehennem bekçileri

• Mübarek Ramazan Allah affetsin

• 3. paragrafta çok bozdu anladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.