Şimdi Ara

Kız arkadaşım ayrılma mesajı attı yardım lütfen!!! KIZLA KONUŞTUM BÜYÜK GELİŞMELER VAR !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

merhaba. sana bu yazacaklarımı yüz yüze söylemeyi çok isterdim ama buna vaktim yok. biraz önce eski sevgilim reşat aradı. telefonu açmayacaktım ama ısrar edince açmak durumunda kaldım. onun sesini duyunca onu unutamadığımı farkettim. zamanında beni aldatmış da olsa onu hala seviyorum bunu anladım lütfen sende beni anla. seninle onu unutmak için çıkmamıştım gerçekten senden hoşlanıyordum veya öyle zannediyordum ama bu gece farkettim ki ben hala reşata aşığım.sen çok masum bi insansın seni kandırmak duygularınla oynamak istemiyorum. bundan sonra beni arama hatta bu mesaja bile cevap verme böylesi ikimiz içinde daha iyi olacak. reşatla bi ilişkiye başlamak üzereyim ve bu ilişkiye zarar vermeni istemiyorum. hoşçakal...

Beynimden vurulmuşa döndüm halbuki evlenme hayalleri kuruyorduk. Lütfen yardım edin :(

Edit : Beyler kız aradı açtım tam konuşacaktım ağlamaya başladı. Ne oldu canım dedim. " O gerizekalı reşat benimle alay etmiş arkadaşına şov yapmak için lütfen beni affet " dedi. Baştan olmaz dediysem de kız evlenecektik deyince kıyamadım affettim. Ohh bee baya üzülüyordum geri geldi beyler. Nişan yüzüğünü takıyoruz tamda istediğim gibi kız oğlan kız. Yardım eden etmeyen herkese teşekkürler.

Edit2 : Beyler şimdi konuştum kızla baya üzülmüş yatıştırdım onu artık tamamen sildi o reşat denen herifi. Beyler reşatı ne yapayım sizce sevgilimi kandırdığı için döveyim mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThreeArrow -- 29 Mayıs 2016; 14:31:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şöyle bir twist yapabilirsin:

Reşat'ın seni kiminle aldattığını biliyor musun? O bendim.
  • Dalganın sırası değil kardeş durum ciddi.

• Kızı bırak. Net.

• Eski bir csb konusu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farkli acidan bakan

Kızı bırak. Net.

Çok seviyorum nasıl bırakırım. Evlenecektik biz :(

• yerinde olsam daha fazla kurcalamazdım bende aynı duyguyu yaşadım güçlü ol bundan sonra ilişkilerinde olaya başlamadan önce kızın geçmişini iyi öğren hadi baybay...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ok yaz bırak kız çıldıracak sonra bas tekmeyi (%100 garanti)

• Bu konu daha önce verilmedi mi o çocuk da reşattı

• hepsi manyak bunların kullanıcısına yanıt
    Aynen bu reşati bende hatirliyorum

• ThreeArrow kullanıcısına yanıt
    yada ona şöyle bir bonus koyabilirsin ; peki o çok sevdiğin reşatın seni aldattığı kızla dün gece seni aradıktan sonra buluştukları anın fotoğrafını atarsam ne dersin ? ve engelle...
  • Verildi bu. Hazırcılık yapacağınıza az emek verin şu csblere. Bizi mi koparıyosunuz anlamadımki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 29 Mayıs 2016; 12:58:18 >
  • Yaş kaç

• Tekrarlanan csb lerden hiç hoşlanmam. Az yaratıcı olun.

• Kızı da reşat denen kişiyi de vur gitsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bir 4S kuralıyla karşı karşıyayız sayın seyirciler.
  • Kardeş bu forumda kimden medet umuyorsun. İşi dalgaya vuran ergenle dolu burasi.

Sana tavsiyem unutamamissa cok fazla uzerinde durmaya gerek yok. Kimler gelip kimler gecer hayatindan merak etme. Geriye donup baktiginda gulersin kendine ben bunun icinml mi uzuldum diye.

• Şaşkınlıktan şok geçirdim şuan hastanede şok makinası uygulattırıyorım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThreeArrow kullanıcısına yanıt
    Dalganın sırası değil demişsin ama kıza vermişler dalgayı

• Vur ikisini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.