Şimdi Ara

Kız arkadaşa hediye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Max 50 Tl değerinde kızların sevebilceği bi türde hediye fikri arıyorum. Ey DH ahalisi

• 16 yaşında 50 tl'lik hediye alırsan 25 yaşında ne alacan yahu
  • Kız,sevgilin mi arkadaşın mı ?
  • @Whereismymind
    Kafamda belirlediğim miktar 50 ondan

@inanmayan denesin
    Sevgilim
  • Ona çok yakışacağını düşündüğün bir elbise üst-baş olabilir..

İlla birşey almak zorunda değilsin,güzel bir akşam yemeği ve bir buket çiçek olabilir.. Fakat bu az da olsa biraz bütçeyi aşar diye düşünüyorum..

Güzel bir kutu yapıp içine birşeyler atıp/çiçek böcek,yanına bir de peluş ayıcık at,sonra bir güzel paketle.. Bir arkadaşınla hiç ummadığı bir anda evine gönder(Kuryeymiş gibi) Tabi ailesinin ilişkinizden haberi olması gerek..

Unutmuş gibi yapıp,çok süpriz bi şekilde doğum gününü kutlayabilirsin.. Bir çiçek yaptır,önceden git tanıdığın bir bakkala ver.. Kinder çikolatayı alıp dikkatlice açıp içindeki oyuncağı çıkar ve içine seni seviyorum tarzı birşeyler yazan bir kağıt bırak.. İşte öyle böyle o bakkala gidin.. Kıza bir şekilde o yumurtayı seçtir.. Alsın baksın orda,o sırada sende çaktırmadan bakkaldan çiçeği alıp kıza ver falan filaaaaaan..

Çok fantastik şeyler çıktı galiba.. Kusura bakma

• Uppidi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -----------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇVK -- 24 Mayıs 2010; 0:02:28 >
  • eğer bluetoothlu cep telefonu warsa ve devamlı telefonda konuşuyorsanız, ihtiyacı olabileceğini de düşünüyorsan ona bir bluetooth kulaklık alabilirsin. Fiyatı da cazip 16 tl forumda sıcak fırsatlar bölümünde konusu var alanlar çok memnun. Hea sen aldın mı die sorarsan almadım ama siparişi verdim yarın kargolanıcak üstüne hediye paketi ve not da yazdırdım herşeyi site kendisi yapıyor. Sen sadece ücreti ödüyorsun o kadar

http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefon-aksesuarlari/sbs-bp500sc-bluetooh-kulaklik_02.016.8037.0008.htm

• Sagopa Kajmer "Kötü İnsanları Tanıma Senesi" Albümünü al diyorum ikidir böyle konu açanlara. Bence süper bir hediye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXPLoSioN26

eğer bluetoothlu cep telefonu warsa ve devamlı telefonda konuşuyorsanız, ihtiyacı olabileceğini de düşünüyorsan ona bir bluetooth kulaklık alabilirsin. Fiyatı da cazip 16 tl forumda sıcak fırsatlar bölümünde konusu var alanlar çok memnun. Hea sen aldın mı die sorarsan almadım ama siparişi verdim yarın kargolanıcak üstüne hediye paketi ve not da yazdırdım herşeyi site kendisi yapıyor. Sen sadece ücreti ödüyorsun o kadar

http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefon-aksesuarlari/sbs-bp500sc-bluetooh-kulaklik_02.016.8037.0008.htm

Romantizm açısından 10 üzerinden 1 anca alır heralde

• Bi kürek bide kova al kumda oynarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Orijinalden alıntı: eXPLoSioN26

eğer bluetoothlu cep telefonu warsa ve devamlı telefonda konuşuyorsanız, ihtiyacı olabileceğini de düşünüyorsan ona bir bluetooth kulaklık alabilirsin. Fiyatı da cazip 16 tl forumda sıcak fırsatlar bölümünde konusu var alanlar çok memnun. Hea sen aldın mı die sorarsan almadım ama siparişi verdim yarın kargolanıcak üstüne hediye paketi ve not da yazdırdım herşeyi site kendisi yapıyor. Sen sadece ücreti ödüyorsun o kadar

Romantizm açısından 10 üzerinden 1 anca alır heralde

Öyle deme mühim olan işlevi

• quote:

Orijinalden alıntı: badb0y

Bi kürek bide kova al kumda oynarsınız

allah belanı versin senin
  • Güzel ve anlamlı bir kolye al Beyazıt.
  • kalpli kolye al yarım yarım olandan birini ona ver digerini kendine küçükken onlardan vardı tam size göre işte
    kız mest olur
  • çok kraldır

burada
  • quote:

Hocam süpersin Allahta seni güldürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethiyeli1988

quote:

Hocam süpersin Allahta seni güldürsün

ZJDISAHESAKLNDSAHDALSEHaes

• git pazardan çakma converse al hemen atlar üstüne. valla bak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.