Şimdi Ara

silin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anesthesia` -- 13 Ağustos 2023; 16:27:29 >

• Kimse yok mu?
  • ülke karıştı senin derdine bak.

olm madem liseli değilsin hala anlayamadın mı. o kız üni'de mutlaka ama mutlaka seni bırakacak zaten. bana iyi gelmiyorsun ne arkadaş. var mı böyle bahane. gidersen biter deyip restini koyacaksın. korkmayın bu kadar şu kızlardan.
  • bunu o kadar çok gördüm ki arkadaşlar arasında üniversiteyi kazanan kız arkadaşları sanırım yeni ortama girerken sevgililerinden bunalıyorlar üniversite ortamını gözlerinde büyüttüklerinden bu durumlar ortaya çıkıyor.Bence sen de uzak davran ve derin kırgınlığını ona hissettir konuşmak istemiyorsan anlarım bir süre susalım de şaşırsın zaten buna rağmen de tepki vermezse bitirmiştir gözünde seni üstad böyle hep.çok genel şeyler lise sona geçer geçmez yüzük takmalar üniversite yaklaştıkça soğumalar vs dikkatli ol çok bağlama kendini yoksa bir gün aynada kendine bakarken ne çok değer vermişim boş yere demeyesin
  • Kızdan ayrıldın diyelim inşallah ayrılmazsın ama sonra vebalini ödersin söylim hemşerim.
  • Ben senin eğitimini düşünüyorum de haklısın ama senden ayrılmak zor geleceği için öyle davrandım de
  • Çok kötü bir durum gercekten umarım ortak bir çözüm yolu bulursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONUYU SİLİN
    11 yıl önce açıldı
    Hesabımı silin.
    geçen yıl açıldı
    silin
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sende onla git
  • Engelleme onu gitmek istiyorsa gitsin , ama bil ki giderse o ilişki bitecek . 4 yıllık ATT okuyacagım diyorsa onu farklı bir şekilde ikna etme dostum . kaderi ile oynama
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

bunu o kadar çok gördüm ki arkadaşlar arasında üniversiteyi kazanan kız arkadaşları sanırım yeni ortama girerken sevgililerinden bunalıyorlar üniversite ortamını gözlerinde büyüttüklerinden bu durumlar ortaya çıkıyor.Bence sen de uzak davran ve derin kırgınlığını ona hissettir konuşmak istemiyorsan anlarım bir süre susalım de şaşırsın zaten buna rağmen de tepki vermezse bitirmiştir gözünde seni üstad böyle hep.çok genel şeyler lise sona geçer geçmez yüzük takmalar üniversite yaklaştıkça soğumalar vs dikkatli ol çok bağlama kendini yoksa bir gün aynada kendine bakarken ne çok değer vermişim boş yere demeyesin

Ooof of

• Ya beyler şu ülke karıştı, darbe geldi senin derdine bak yorumlarını yapmayın kopuyorum ya Adam napsın gidip iktidarı ele mi geçirsin. Eylemcileri mi dağıtsın. Komiksiniz ya
  • Ya Diego sende dur bi Allah aşkına zaten ortalık karışık

• quote:

Orijinalden alıntı: w0s3ra

Ya beyler şu ülke karıştı, darbe geldi senin derdine bak yorumlarını yapmayın kopuyorum ya Adam napsın gidip iktidarı ele mi geçirsin. Eylemcileri mi dağıtsın. Komiksiniz ya

Darbe mi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

bunu o kadar çok gördüm ki arkadaşlar arasında üniversiteyi kazanan kız arkadaşları sanırım yeni ortama girerken sevgililerinden bunalıyorlar üniversite ortamını gözlerinde büyüttüklerinden bu durumlar ortaya çıkıyor.Bence sen de uzak davran ve derin kırgınlığını ona hissettir konuşmak istemiyorsan anlarım bir süre susalım de şaşırsın zaten buna rağmen de tepki vermezse bitirmiştir gözünde seni üstad böyle hep.çok genel şeyler lise sona geçer geçmez yüzük takmalar üniversite yaklaştıkça soğumalar vs dikkatli ol çok bağlama kendini yoksa bir gün aynada kendine bakarken ne çok değer vermişim boş yere demeyesin

Ooof of

üzme kendini direk ama kız sana bu yüzden ters davranırken de etrafında uçuşma kızın heyecanlı heyecanlı tavrını ortaya koy üstad hiç kimse vazgeçilmez değildir işler biraz karışırsa ona youtube dan -Öyle Bir Giderim ki-Bir Sunay Akın Şiiri-yazan video yu dinlemesini iste sonra da sineye çek kendini.liseden üniversiteye geçerken kızlar çok heyecanlı oluyorlar sen sadece tavrını koy peşinde koşuşturup üzme ezdirme kendini sadece aman diyim benim hatunun yurtta var öyle kızlar sevgililerini öyle çok gururdan yoksun bırakmışlar ki dışardan bakan biri üzülüyor çoçuklara

• diego dur Allahını seversen, zaten ortalık karışık
  • eh be diego mahfettin bizi
  • Aşk , ihtiras , entrika ..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adin samet mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.