Şimdi Ara

Kız arkadaş sorunu (geçmişe takılmak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an bir kız arkadaşım var yaklaşık 1 aylık. gayet güzel bir ilişkimiz var. kız güzel ve çok tatlı. her şeyimiz çok uyumlu. sorun şu ki geçmişte bir şeyler yaşamış eski sevgilileriyle. ilişki gibi yani anlayın. ben geçmişe takılıp kalmam öyle biri değilim. geçmişini asla şimdi yaşatmıyor yani bitmiş gitmiş her şey. şimdi beni seviyor bunu biliyorum ben de onu seviyorum ama geçmişi arada kafama takılıyor. sizce yanlış mı yapıyorum. geçmişe takılmak saçma mı sizce? sırf bu yüzden ayrılmak mantıklı mı? benim için sorun yok ama ne bileyim işte arada takıyorum.

• Bekaretini sana saklıyor olabilir ama dudakları onu öpenlere hamile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin icin Sorun olmayacaksa tabii ki ilişkine devam et.

Ama bana soracak olursan geçmişinde öyle şeyler yapmış kişi gelecekte de öyle şeyleri yapabilme potansiyeline sahiptir.
    He dersen geçmişi önemli degil , mutluluğunuzu bozmayın tabi.

• Dikkatli ol kardeşim ben bu konuda sana şunu yap diyemem..ama fazla bağlama kendini ona

• Gecmiste yaptiysa, muhtemelen seninlede yapacaktir ve senden sonrakilerlede. Bende baglanmamani soyleyebilirim.

• Ben tarihe bayılırım onun için karşımdakinin geçmişi çok önemlidir.
    Senin için de önemli ki kafana takılmış. Bence çekinmeden uzun uzun konuşun, anlatsın herşeyi ona göre bak duruma.
    Sen de aynı şeyleri yaptıysan zamanında o ayrı.
  • Ben kız arkadaşıma çıkmaya başladığımızda benden önce herhangi biriyle bırak bir şeyler yaşamayı öpmüş dahi olsan benden koşarak uzaklaş dedim. Çünkü ben öyle şeylerden hep uzak durdum. Sen de benim gibiysen geçmişe takılı kalabilirsin he yok benim gibi değilsen zaten bunu dile getirmeye hakkın bile yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmişe takıl, takılma ona bir şey diyemiyorum ama kimsenin bu konuyla ilgili yorumlarına takılma diyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.