Şimdi Ara

Kiwi Ksb-2203 Usb Şarjlı Portatif Blender 70 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kiwi Ksb-2203 Usb Şarjlı Portatif Blender - Mavi
    https://www.a101.com.tr/elektronik/kiwi-ksb-2203-usb-sarjli-portatif-blender-mavi

benzer ürünler tefal'de 500 lira (shaker).

Kiwi Ksb-2203 Usb Şarjlı Portatif Blender 70 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 8 Eylül 2021; 15:50:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu ürün acaba çok mu basit? Tamam ucuz da para da çöpe gitmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka berbattan da öte ne varsa işte o.

Servislik duruma düşerseniz ya da parasıyla parça almak isterseniz de ulaşmak imkansız.

• çabuk bozulacak bir ürün.. blender gerçekten kullanıyorsanız satın alın adam gibi marka alın.

sinbo kiwi sunny goldmaster gibi markalara para vermeyin.

• Rossmanda vardı. Deneme yaptım. Motor hızı ve torku oldukça düşüktü. Doğrama yapamaz.

• 3-5 doğramada sanki elde kalacak gibi duruyor

• Usb fan ın kutu içine konmuş hali, anca meyve sebze serinletir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akü Takviye Cihazı Tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sakın paranızı çöpe atmayın. sabahları yulaflı muz yaparım diye almıştım muzu bile doğramıyor. sarj tutmuyor her gun şarja takıyorum sabah kullanıyorum akşam kullanacak olunca şarjı bitiyor. içinde dandik 18650 pil vardı değiştirdim 2 tane sony 18650 taktım tam randuman alacağım diye düşünürken duman çıktı yandı awk. komponentler çok dandik. micro usb girişi koptu 4 defa lehimledim. bu aletle uğraştığım süre yerine gidip iki gün yevmiyeli çalışşaydım normal bir blender alacak parayı kazanacaktım. şimdi ne param var ne blenderım

• quote:

Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez

sakın paranızı çöpe atmayın. sabahları yulaflı muz yaparım diye almıştım muzu bile doğramıyor. sarj tutmuyor her gun şarja takıyorum sabah kullanıyorum akşam kullanacak olunca şarjı bitiyor. içinde dandik 18650 pil vardı değiştirdim 2 tane sony 18650 taktım tam randuman alacağım diye düşünürken duman çıktı yandı awk. komponentler çok dandik. micro usb girişi koptu 4 defa lehimledim. bu aletle uğraştığım süre yerine gidip iki gün yevmiyeli çalışşaydım normal bir blender alacak parayı kazanacaktım. şimdi ne param var ne blenderım

Geçmiş olsun hocam, bende kiwi nin fan soğutucusu aldım 1 hafta sonra patladı, bu marka nın üretim yapması yasaklanması gerekiyor sanırım yok mu avukat forumda? Kiwi Ksb-2203 Usb Şarjlı Portatif Blender 70 tl 

• Bundan ancak portatif ayran Makinesi olur 🤓

• Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    baya kötüymuş bu o zaman demekki. pilli diş fırçasıni almıştim, 1 senedir kullanıyorum.

• Şarjlı süpürgesini migrostan almıştım. Tavsiye ederim güzel ürün. Çoğu ürünü sorunlu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.