Bildirim
Kıvırcık saçlı olmak (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: samplus
quote:
Orijinalden alıntı: degisik
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Aesthetic.
quote:
Hocam benim de kıvırcık arkadaşım var fakat uzadıkça seninki gibi toplu bi şekilde duracağına Ömer çelakıl gibi oluyo. Bunu sen mi yapıyosun yoksa doğal mı oluyo bu?
Taradiktan sonra bu hali aliyor kicircik sac taraklari oluyor taranmamais hali ise tam bukle bukle.
dostum ben bukleleri kaybolmasın diye tarak vurmuyorum saça hiç. Böyle bir sorun olmuyor mu? Yani ne kadar tararsan tara yine taramadığında bukleler eskisi gibi kalıyor mu?
Tabikide bir yikamaya bakar arada sirada duzlestirdigimde oluyor,sacin kivircik olmasi genetik bir olqy tarakla vs. ile degismez.
peki wax dax jöle vs.. birşey kullanıyor musun? Bunları kullandığında yapısını değiştirir mi saçın?
Saca brezilya fonu tarzinda kalici seyler yapmadikca(ki buda gecici) sacini fiziksel acidan ddgistirmen mumkun degil henuz gunumuz teknolojisiyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Aesthetic.
quote:
Hocam benim de kıvırcık arkadaşım var fakat uzadıkça seninki gibi toplu bi şekilde duracağına Ömer çelakıl gibi oluyo. Bunu sen mi yapıyosun yoksa doğal mı oluyo bu?
Taradiktan sonra bu hali aliyor kicircik sac taraklari oluyor taranmamais hali ise tam bukle bukle.
dostum ben bukleleri kaybolmasın diye tarak vurmuyorum saça hiç. Böyle bir sorun olmuyor mu? Yani ne kadar tararsan tara yine taramadığında bukleler eskisi gibi kalıyor mu?
Tabikide bir yikamaya bakar arada sirada duzlestirdigimde oluyor,sacin kivircik olmasi genetik bir olqy tarakla vs. ile degismez.
peki wax dax jöle vs.. birşey kullanıyor musun? Bunları kullandığında yapısını değiştirir mi saçın?
Saca brezilya fonu tarzinda kalici seyler yapmadikca(ki buda gecici) sacini fiziksel acidan ddgistirmen mumkun degil henuz gunumuz teknolojisiyle
değişmeden kastım bozulma anlamında. Saçaklanma falan.
-
-
kıvırcık saç için kuaför önerisi olan var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: dexlab
kıvırcık saç için kuaför önerisi olan var mı?
Youtube.com
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en. guzel saca sahipsin, degerini bil. benim sacim 20 cm civari, okul bitsin uzatmaya devam, ise girene kadar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dexlab
kıvırcık saç için kuaför önerisi olan var mı?
Youtube.com
çok yardımcı oldun teşekkür ederim -
benim saçlarda yoğun dalgalı çok memnunum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X