Şimdi Ara

Kıvırcık bonus gür saça öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi saçlarım kalın telli gür kabarık ve kıvırcık. Resim de biraz nemliydi kuruyken daha kabarık nam-ı diğer bonus. Ara makas vs bişeyler yapmak istiyorum. Önerileriniz neler?

Bu arada o bi kaç ay öncesinin fotoğrafı, şuan arka saçlar omuz izasında yanlar önler aynı duruyor enselerden kısalttıracağım yarın

Edit ; fotoğraf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke098 -- 10 Mart 2015; 22:39:05 >

• Böyle iyi işte dokunma kalsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kestir kurtul

Öyle saça böyle öneri

•  Kıvırcık bonus gür saça öneri

the it crowd- moss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirenia -- 10 Mart 2015; 23:28:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Böyle iyi işte dokunma kalsın

lüle lüle diye bir tabir vardır ya hani, öyle olsa neyse. Saçlar kirli duruyor böyle saç toplaşıyo takılıyo yuvarlanıyo bişeyler oluyor. Tüğ yumağı gibi oluyor sonra peruğa benziyor
  • Gayet iyi saçların, keşke benim de kıvırcık olsa. Ne düz ne kıvırcık, dalga iğrenç bir şey.
    Ben de uzatıyorum ama yazın da yaklaştığını unutma, bunalmayasın çalının içinde.
  • En leş saç tipi , kısa setirince nasıl durur kıvırcık saçlar hiç gideri yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düz saç için şampuan önerisi
    10 yıl önce açıldı
    İnce telli saç için wax
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Gayet iyi saçların, keşke benim de kıvırcık olsa. Ne düz ne kıvırcık, dalga iğrenç bir şey.
    Ben de uzatıyorum ama yazın da yaklaştığını unutma, bunalmayasın çalının içinde.

işte ara makas attırıp biraz kısaltma planlarım duruyor bi kenarıda. Bakıcam yorumlara göre
  • quote:

Gayet iyi saçların, keşke benim de kıvırcık olsa. Ne düz ne kıvırcık, dalga iğrenç bir şey.

Benim saçlarda dalgali.

Bazen on taraflar s harfi yapıyorlar çok uzadiginda hertaraf yapiyoda önde alnin üstünde çirkin ve dikkat çekici oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Omq

En leş saç tipi , kısa setirince nasıl durur kıvırcık saçlar hiç gideri yok mu

Kısayken düz 3 santimden sonra dalgali 4-5 santimden sonra kıvırcıklaşıyor saçlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

quote:

Benim saçlarda dalgali.

Bazen on taraflar s harfi yapıyorlar çok uzadiginda hertaraf yapiyoda önde alnin üstünde çirkin ve dikkat çekici oluyor

Yav benimkiler 10 santimden sonra dalgalanıyor, nasıl iştir anlamadım.

Temsili

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

quote:

Benim saçlarda dalgali.

Yav benimkiler 10 santimden sonra dalgalanıyor, nasıl iştir anlamadım.

Temsili

Temsili resim super olmuş

• Hocam merhabalar. Sakın ara makas işine bulaşmayın. Berberleri açıkca kasap olarak görüyorum. 25 aydır saç uzatıyorum bir kere attırdım ondada 3 4 cm kısalttılar. Benimde saçlarım kıvırcık. Gerçekten de uzatması çok sıkıntılı bir saç. Genelde 8 10 aylık olana kadar çok çirkin gözükür, en azından kendi adıma öyleydi. 10.aydan sonra toplanmaya başlar çok rahat edersin. Biraz daha sabredersen o kabarıklık dönemi 12-15.aylar arası bitiyor. Fırsatın varsa hiç elleme kendi haline bırak zamanla kendi şekline oturuyor. Şu an saçlarım 30 cm'den hiçbir şey yaptırmadım. Benim önerilerim bu kadar gerisi senin bileceğin iş.
  • ben de yıllarca böyle bonus sacla gezmistim şimdi dönüp bakınca kendimden utanıyorum ben saçları kestirip sonra keratin yaptırdım bu sekilde 6-7 ay düz kalıyor
  • Kazıt kurtul

• quote:

Orijinalden alıntı: KuruKafaEddie

Hocam merhabalar. Sakın ara makas işine bulaşmayın. Berberleri açıkca kasap olarak görüyorum. 25 aydır saç uzatıyorum bir kere attırdım ondada 3 4 cm kısalttılar. Benimde saçlarım kıvırcık. Gerçekten de uzatması çok sıkıntılı bir saç. Genelde 8 10 aylık olana kadar çok çirkin gözükür, en azından kendi adıma öyleydi. 10.aydan sonra toplanmaya başlar çok rahat edersin. Biraz daha sabredersen o kabarıklık dönemi 12-15.aylar arası bitiyor. Fırsatın varsa hiç elleme kendi haline bırak zamanla kendi şekline oturuyor. Şu an saçlarım 30 cm'den hiçbir şey yaptırmadım. Benim önerilerim bu kadar gerisi senin bileceğin iş.

2 yıldır uzatıyorum hocam berbere uğramadım
  •  Kıvırcık bonus gür saça öneri
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

mesaj kasmak bu olsa gerek
  • Benimde saclar boyle ama lule lule benimki. Tek sorun uyandigimda sacim cok bozulduysa dusa girmek gerekiyo.

• Berke saçların lüle lüle
    Berke benziyor beyaz güle
    Dın dın dın dın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.