Şimdi Ara

KIVANÇ TATLITUĞU YAKIŞIKLI SANANLAR (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
5
Favori
11.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hella

quote:

Orijinalden alıntı: serka.n

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serka.n

başkalarının yakışıklı olması Kıvanç ın yakışıklı olduğu gerçeğini değiştirmez

bak şöyle türkiyede iş yapar zaten yapıyor, ama avrupada sıradan insan olur ben bir gün amsterdam çöpçülük yapan adamları gördüm türk olsalar kafadan ünlü olurlar

haklı olabilirsin görmeden bişey diyemem , Türkiye nin geneli tipsiz olduğu içinde büyütülüyor olabilir()

kesinlike haklısın bir ülkemizde sarışın az diye

bir alman kızı için , çok sıradan gelir tatlıığ

bir alman kızı için , imirzalıoğlu çok sırada gelir, yunan ve italyan erkekleri varken

Alıntıları Göster
    quote:

kesinlike haklısın bir ülkemizde sarışın az diye

bir alman kızı için , çok sıradan gelir tatlıığ

bir alman kızı için , imirzalıoğlu çok sırada gelir, yunan ve italyan erkekleri varken

Ne yapalım ölelim mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 11 Ocak 2013; 22:24:23 >
  • Bana ne Tatlıtuğ'dan, ekşituğdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: evsen81

Bana ne Tatlıtuğ'dan, ekşituğdan

>-->-O
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Yurtdışında daha yakışıklıları var diye adam çirkin mi oluyor ? Basbaya tipi karizması ve popisi var

Bakış açısı çok yanlış :) o zaman bizim burda zengin dediğiz adamlar fakir fukaraymış ? ağaoğlunun serveti 3 milar lira mı ? bill gatesin serveti 160milyar lira ? oranla :) ağaoğlu fakir
  •  KIVANÇ TATLITUĞU YAKIŞIKLI SANANLAR

Gayet iyi
  • osmanlı erkeği varken gerisi...

KIVANÇ TATLITUĞU YAKIŞIKLI SANANLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

şu tip hangimizde var anasını satıyım adam yakışıklı işte kıskanmayın arkadaş

Ben hiç birşey göremiyorum şu resimde,gözü mavi tamam onun dışında birşeye benzemiyor bence bu adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: criesofcredo

Konuyu açan arkadaş 190 boyunda kaslı ve mavi gözlü

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

daha bebe bu

konuya dönersek, kıvanç yakışıklı ama şöyle biraz daha yaşlanıp daha ağır bir görünüme sahip olursa daha iyi olur, zaten her erkek için böyle:

kadın dura dura hiç olur, erkek dura dura koç olur diye boşuna dememişler.

geçn bale:  KIVANÇ TATLITUĞU YAKIŞIKLI SANANLAR şimdiki bale:

genç beckham:  KIVANÇ TATLITUĞU YAKIŞIKLI SANANLAR şimdiki beckham:  KIVANÇ TATLITUĞU YAKIŞIKLI SANANLAR

genç holloway:  KIVANÇ TATLITUĞU YAKIŞIKLI SANANLAR şimdiki holloway:  KIVANÇ TATLITUĞU YAKIŞIKLI SANANLAR

Olgunluğunda yakışıklı olanlara en iyi örneklerden biriside James Hetfield

bir de Brad Pitt'i eklemek lazım
  • bu konuyu açan üye kör oldu
  • quote:

evet kıvanç tatlıtuğu yakışıklı sananlar hayatında yurtdışına çıkmamış insanlardır, çünkü kuzey avrupa ülkerinde yoldan iki kişi çevirin tatlıtuğdan 10 kat yakışıklıdırlar,

Arkadaşım nedir bu kıvanç Tatlıtuğun tipsiz olduğunu kanıtlama çabası ? nasıl bir eziklik ve zavallılıktır..tipsiz görmek istiyorsan aynaya bakarsın olur biter, sen kıvancın bir bacağı olamazsın

Adam DÜNYA'da Best model olmuş Türkiyede değil :) ne yabancılar vardı yarışmada neden olamadılar acaba ? jüri neden demedi lan her gün sokakta gördüğümüz tiplerden... bir akıllı sensin değil mi tip analizi yapabilecek ?

Yurt dışına senden çok çıktım, rahat ol öyle iki kişiden biri yakışıklı falan değil abartmakta üzerinize yok...
    EKmeğe kurana el basıyorum ki Kıvanç tatlıtuğ her yerde yakışıklı hemde normal değil aşırı yakışıklı bu bir gerçek istediği ülkeye gitsin böyle, Allah yaratmış saygı duymak gerekiyor...kıskançlık günahtır..

Kıvanç Tatlıtuğ Amerikalı olsaydı şimdi yukarıda örnek fotoğraf diye koyacaktınız ama Türkiyede olunca kıskanın, yabancı olunca kıskanmanıza gerek olmuyor nedense :)...

size ne ki elalemin tipinde kızları geçtiniz bu konuda :)

hadi kolay gelsin bol bol tartışın adama en beğendiğiniz size asla bakmayacak kızlar bile hasta o adama tartışın durun, kanıtlayın o kızlara kıvanç tipsiz bak bratt pite hasta ol lütfen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

Adam yakışıklı, vucudu sağlam ayrıca sarışın değil kumral. Sarışınlar o kadar iyi değil zaten, esmerlere de anca kezbanlar bakar. Ama kumralların her türlü gideri var. Aksini söyleyen eziklik kompleksi yaşıyordur. Kıvanç Tatlıtuğ sıradan bir Avrupa sarışınından çok daha yakışıklı. Zaten direk sarılar çekici değildir pek.

Haklısın ama esmer var, esmer var, sende var mı Burak özçivit gibi tip, ezik tipsiz seni Birisi yakışıklı olunca rengi önemli olmuyor..
    Kız arkadaşında olsa kusura bakma ama imkan olsa gider onu seçer, yan yana koy tercihi o olur, emin ol..

Dost acı söyler kusura bakma ben dürüst bir insanım kim olursa olsun megan fox çirkin brad pit berbat diyen ezik ve zavallı yüzde 90 zaten tipsiz olan adamın karşısındayım, sen beğenmezsin çekici gelmez ancak objektif olarak gerçekçi olacaksın.....Bence megan fox sandra bullocktan güzel amam ben sandra'yı gözümü kırpmadan seçerim çünkü daha sıcak ve sevgi dolu geliyor bana ama daha güzel demem bazı şeyler göreceli değildir...

Kıvaç tatlıtuğa sor bu konuyu açan ezik için sırf kırmamak için fena değil yakışıklı çocuk der ama bizim tipsiz zavallı Allah katında bile kem gözleriyle cehennemlik olan bu Kıvancın tek bacağı olamayacak asla kimsenin arkadaş olmasını tavsiye etmeyecğim sizide kıskanabilir ve kuyu kazabilir potansiyeli olan bu kişi Kıvanç tipsiz diye tutturmuş.....yazık..
  • tipsiz sivilceli ergenin isyanı
  • beyler 1-2 ay sonra almanyadayım size normal sokakta biriyle çekilmiş photoshop olmayan biriyle foto çekip koyucam
  • quote:

beyler 1-2 ay sonra almanyadayım size normal sokakta biriyle çekilmiş photoshop olmayan biriyle foto çekip koyucam

tamam kardeşim beklıyoruz
  • Alakası bile yok. Sen Kıvancın avrupadaki fanlarının sayısından haberdar değilsin herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 12 Ocak 2013; 12:15:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EnriqueM

Konuyu açan arkadaş haklı.Türkiyede fazla rağbet görmeyen esmerler avrupada kral olabilir.Burada rağbet gören sarışın erkekler ise avrupada bir hiç olabilir.
    Hatta öyle olur.

avrupalu bir kaç esmer

O değilde Dasic yakışıklı değil yav
  • quote:

4+1 dubleks burun bu mu yakışıklı yok artık. O kadarda süs var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

quote:

4+1 dubleks burun bu mu yakışıklı yok artık. O kadarda süs var.

oha artık bunada tipsiz diyip burnuna laf buldun ya kıskançlığın dipi.yuh diyorum başka birsey demiyorum kıvanca bu cocuga fln laf atanlar farkında degıller galba ama maken bunlar top model best model sen nesin peki mahallenin yakısıklısı mı?KIVANCA LAF SOYLEYENLERDE BİR KEZ DAHA ATIYORUM LINKI FRANSIZ GUZEL KIVANCA BITIYO. http://www.youtube.com/watch?v=eqzwmieOeI8
  • Şu attığım fotoya ve Kıvanç' a tipsiz diyenler kıskançtır.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.