Şimdi Ara

kıvanç tatlıtuğ saç modelini yapmak icin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu saç modelini yapmak icin nasıl fon cekmek lazım evde kendim yapmak istiyorum da
     kıvanç tatlıtuğ saç modelini yapmak icin

• Bu adamın tepesinde en az 10 tane kuaför dolanıyo helikopter gibi çekim program vs gibi yerlere çıkmadan önce tek başına zor olur gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Bu adamın tepesinde en az 10 tane kuaför dolanıyo helikopter gibi çekim program vs gibi yerlere çıkmadan önce tek başına zor olur gibime geliyor.

bizim kuaförler ne anlasın bunlardann saç modelini bırak kesim yapmayı bile bilmyrlar..
  • Gideceksin İstanbulda bir kesim 90 TL yapan yerler var orada yaparlar. İsmini unuttum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert107

Bu adamın tepesinde en az 10 tane kuaför dolanıyo helikopter gibi çekim program vs gibi yerlere çıkmadan önce tek başına zor olur gibime geliyor.

+1000000 hele saçın yatkın değilse baya uğraştırır bıkarsın. Çünkü her gün tekrar yapman gerekecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim saçım hemen hemen aynı böyle :D yanları ve arkaları kısalt üstler kalsın uzasın sonra aynı şekil kestir bi daha fönlerken ilk önce bi tarafa doğru fönle sonra diğer tarafa saç bi yumuşasın öyle sonra elle hem arkaya hem kenara doğru çapraz bi şekilde fönle baya baya anlatıyorum ha :D ben böyle yapıyorum önlere de fönle fırça arasına saçı al çek aşağı doğru düzlensin kenara doğru yay sonra :D:D fotomdaki kısa hali şimdi böyle sayılır ama:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 9 Mayıs 2014; 8:17:48 >
  • Ali Gür diye kuaför var. Dumuşsundur belki. Yakınlarda varsa ona git aynısını çok rahat yaparlar. Biraz pahalı ama değer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu adama yakışıyor olabilir bu saç ama biz at hırsızı tipimizle bunu yapsak emin ol hiç yakışmayacak :D
  • RedBuLL008 R kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim para var huzur var
  • Adem terzi kivancin kuaforu. Etilerde yeri var. Git direk tarif et. Kesim 120 .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.