Şimdi Ara

Kıvanç Tatlıtuğ Boyu Kaç? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
11.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kingelton

bilen var mı beyler? 1.90 değildir ondan eminim 1-80, 1-90 arası bişeydir lachowski 1.88 olduğuna göre kıvanç onun yanında baya kısa kalıyodu 1.84 olabilir boyu bence topuklu ayakkabı falan giyiyor taş çatlasa 1.83 bile olabilir

benim boy 1.85

burda bazı arkadaşlar kıvançla kendini kıyaslıyo diyip gülmüş kumral mavi gözlüyüm her türlü kıvancı gömebilirim

1.87 boyunda arkadaş... bir ara güzellik yarışmasına çıkmıştı ordan hatırlıyorum (nerden denk geldiyse )

Yalnız adamı abartmadan da iyi vücudu vardı o zamanlar yiğidi öldürelim hakkını yemiyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

quote:

Orijinalden alıntı: Kingelton

bilen var mı beyler? 1.90 değildir ondan eminim 1-80, 1-90 arası bişeydir lachowski 1.88 olduğuna göre kıvanç onun yanında baya kısa kalıyodu 1.84 olabilir boyu bence topuklu ayakkabı falan giyiyor taş çatlasa 1.83 bile olabilir

benim boy 1.85

burda bazı arkadaşlar kıvançla kendini kıyaslıyo diyip gülmüş kumral mavi gözlüyüm her türlü kıvancı gömebilirim

1.87 boyunda arkadaş... bir ara güzellik yarışmasına çıkmıştı ordan hatırlıyorum (nerden denk geldiyse )

Yalnız adamı abartmadan da iyi vücudu vardı o zamanlar yiğidi öldürelim hakkını yemiyelim
    Adamda tam Boris, Yuri, Dimitri tipi var yahu ben de isterdim şöyle Rus tipim olmasını

Kıvanç Tatlıtuğ Boyu Kaç?

• Devede de boy var ?

"Bir tane adam varmış çok çirkinmiş. Evladın olsan sevemezmişsin. Ama boyu 1.92'ymiş... İşte bu adam sırf diğerlerinden uzun diye mankenler bu adamla çıkmak için birbirleriyle yarışırlarmış..."

Var mı lan böyle bir şey ?

Ben Kıvanç'tan uzunum. Çağatay'dan sadece 2 santim kısayım...

Eee ne yapalım ?

Ama ne yazık ki senin tipini 25'le çarpmamıza rağmen yine onların tipine ulaşamıyorsan, sırf kemiklerinin arası diğer erkeklerden bir serçe parmağı daha fazla açılmış diye tüm kızlar senin mi olacak ?

Cehaleti fışkırttınız, helal olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Why so serious ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

Devede de boy var ?

"Bir tane adam varmış çok çirkinmiş. Evladın olsan sevemezmişsin. Ama boyu 1.92'ymiş... İşte bu adam sırf diğerlerinden uzun diye mankenler bu adamla çıkmak için birbirleriyle yarışırlarmış..."

Var mı lan böyle bir şey ?

Ben Kıvanç'tan uzunum. Çağatay'dan sadece 2 santim kısayım...

Eee ne yapalım ?

Ama ne yazık ki senin tipini 25'le çarpmamıza rağmen yine onların tipine ulaşamıyorsan, sırf kemiklerinin arası diğer erkeklerden bir serçe parmağı daha fazla açılmış diye tüm kızlar senin mi olacak ?

Cehaleti fışkırttınız, helal olsun.
    boyum tam 185.5 masmavi gözlerim var baya sempatik yakışıklı biriyim.Ama malasef yakışıklılık benim için bi artı getşrmiyor.Sadece orda burda bağıran kızlardan kafam şişiyor

• oha konuya bak

Orijinalden alıntı: Fifaboy

Ananız babanız yakışıklı oğlum diye seviyor , sonra gelip konu açıyorsunuz buralara :((
    Kıvanç 1.90 Kenan 1.91 diye duymuştum sanki bir yerden

Turizm İşletmeciliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

Ananız babanız yakışıklı oğlum diye seviyor , sonra gelip konu açıyorsunuz buralara :((
    ulan kıvanç 1.65 olsa farkeder mi sanıyosunuz

Orijinalden alıntı: Lord Joker

ulan kıvanç 1.65 olsa farkeder mi sanıyosunuz

Alıntıları Göster

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Alıntıları Göster
    kıvanç'ın tipi yeter boyu değil
    Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

kıvanç'ın tipi yeter boyu değil

Alıntıları Göster
    sonuçta boy ölçülüyo.atom parçalamıyolar. adamlar milleti niye kandırsın.kandırmıyosa geriye şu kalıyo.bu kadar prof.yarışma düzenleyen dünyaya servis eden adamlar boy ölçmeyi bilmiyo demek.

ölçülerin tutarsızlığındaki tahminim saçları uzunken 1.90 kısayken 1.87 olabilir. ama şu da var.direk ayakkabısız çıplak ayakla ölçülüyo.yani mümkün değil kıvançın 1.85 olması.aynı şekilde çağataya da 1.80 denilmiş.sanırım bizimle dalga geçiyosunuz.ilkokullu bile gözleriyle böyle tahmin yapmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

sonuçta boy ölçülüyo.atom parçalamıyolar. adamlar milleti niye kandırsın.kandırmıyosa geriye şu kalıyo.bu kadar prof.yarışma düzenleyen dünyaya servis eden adamlar boy ölçmeyi bilmiyo demek.

ölçülerin tutarsızlığındaki tahminim saçları uzunken 1.90 kısayken 1.87 olabilir. ama şu da var.direk ayakkabısız çıplak ayakla ölçülüyo.yani mümkün değil kıvançın 1.85 olması.aynı şekilde çağataya da 1.80 denilmiş.sanırım bizimle dalga geçiyosunuz.ilkokullu bile gözleriyle böyle tahmin yapmaz.

Alıntıları Göster
    bu tip 1.60 olsa ne yazar nese biz kalkalım

• Kingelton kullanıcısına yanıt
    KIVANÇ TATLITUĞ 188 CM DİR %100

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Kıvancı bilmem de Çağatay Ulusoy 1.80den kısa

O adam yakışıklı degil. Unlu olmasaydi yuzune bile bakilmazdi ama burasi turkiye işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldgold0834 -- 12 Ağustos 2016; 16:16:10 >

Orijinalden alıntı: Weisses Fleisch

quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

Kivanc 1.87 bizzat spor salonunda gordum

Spor salonunda görüp adama mezura mı tuttun

Orijinalden alıntı: Fistful of Dollars

quote:

Orijinalden alıntı: Weisses Fleisch

quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

Kivanc 1.87 bizzat spor salonunda gordum

Spor salonunda görüp adama mezura mı tuttun

Alıntıları Göster
    kıvanç 1.87 ezel dizisinde sekiz rolünde ezelle yan yana gelmişlelrdi kenan imirzalıoğlu 1.91 1.92 civarında kıvanç ise 1.87 falan

• TitaNiuM1 T kullanıcısına yanıt
    bence kıvanç 188
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldgold0834

bence kıvanç 188
    Boyum 173 İlker Ayrık la yan yana gelmiştim aynı boydaydık burda da ikisi arasında 10 12 cm var gibi görünüyor 185 bence boyu
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.