Şimdi Ara

KIVANÇ TATLITUĞ BENİM AKRABAM(GEÇMİŞİNİ AÇIKLIYORUM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda konsunu gördüm de Kıvanç Tatlıtuğ en yakışıklı erkektir vb. yorumlar vardı. Kıvanç Tatlıtuğ'a Türk oğlu Türk diyen vardı haha. Türk olmadığını ve nasıl Adanalı olduğunu açıklayacağım. Başlayalım.

Şimdi biz Yeni Pazar/Sırbistan'danız. Benim dedemin babası Cem Sadri, onun büyük babaannesinin kardeşiydi sanırım.Bana da dedemin kız kardeşi yani babamın halası anlatmıştı ama tam hatırlamıyorum.Yani kesin kardeşi diyemem, belki daha bile yakın olabilir.

1930'lar 40lar 50lerde Yugoslavya'da müslümanlar katlediliyordu.Özellikle 2. Dünya Savaşı'nda. 2.Dünya Savaşı zamanlarında büyük dedem Cem Sadri çok fazla ortodoks öldürmüş.Müslümanlarla Hristiyanlar arasındaki savaş sürekli büyüyormuş.Bu yüzden büyük dedem, eşini ve çocuklarını alıp Üsküp'e gitmiş.Bir tek o değil, Kıvanç'ın da ailesi Yeni Pazar'dan ayrılmış.Dedem 9 yaşındaymış Üsküp'e geldiklerinde.Dedem 1936, kız kardeşi 1935, erkek kardeşi 1940 doğumlu.Burada 11 yıl kadar kalmışlar.

Dedem Makedonya'da askeri eğitim görmüş, Yugoslavya ordusundaymış.

2. Dünya Savaşı bitse de balkanlarda müslümanlar ve ortodokslar arasında hala çatışma var.Artık 1956 yılı geldiğinde, büyük dedem Cem Sadri ailesiyle Türkiye'ye yerleşmeye karar vermiş.Bir tek o değil ailedeki herkes de Türkiye'ye gelmişler. Adapazarı'nda birkaç akrabamız varmış.Onlar sayesinde Türkiye vatandaşlığı felan almışlar.

Adana o yıllarda şimdiki gibi değil. İşçi olarak Adana'ya gitmişler.Kütüğümüz Adana/Yüreğir, Yavuzlar Mahallesi.

Babaannemler de ailecek Karadağ'dan Bijelo Polje'den Adana'ya gelmişler.Sonraları dedemle babaannem evlenmişler.Aileler kendi yoluna gitmiş.

Evet hayat hikayesi benim bildiğim böyle.Ama akrabalarla konuşur, editlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quentın Tarantino -- 27 Ekim 2013; 22:10:48 >

• hll knk
  • tmm knk
  • yani soyu ne asıllı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

yani soyu ne asıllı?

Boşnak işte hocam.
  • Adana bir ülkedir
  • Kimse yazmadan yazayım: yav he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yani soyu ne asıllı?

İpe asıllıymış hocam.
  • Yere düşen kıvançları ne yapıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıçanadam -- 27 Ekim 2013; 22:06:46 >
  • Simdi akraban milyonlarla oynuyor sende forum köşelerinde takiliyorsun, nasil bir duygu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Simdi akraban milyonlarla oynuyor sende forum köşelerinde takiliyorsun, nasil bir duygu.

Benim milyonlarla oynamdaığımı nereden biliyorsun?
  • adamın tipi zaten türklere benzemiyorki
  • şöyle ya da böyle herif adana dan canlı halde bugünlere kadar gelebilmiş. adam ayık demekki. herkes ayakta duramaz adana da.
  • Nasip.

• o değilde knk kil bil 3 çıkarsağa la
  • adanese

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede de bir tane Türk yok, kendimden bile şüphe edeceğim yakında. İş adamı olur, yahudi asıllı olur, sanatçı olur balkan asıllı olur vs. vs...
  • Edileede benim amcam o potu vermessen bamlattırırım çarını.

• yazar burda Türk ırkından yakışıklı çıkamayacağını insanların yüzüne yüzüne vurmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quentın Tarantino

quote:

yani soyu ne asıllı?

Boşnak işte hocam.

anladım hocam teşekkürler :)

quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

yazar burda Türk ırkından yakışıklı çıkamayacağını insanların yüzüne yüzüne vurmuş

@TÜRK-İŞKENCE

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.