arkadaşlar extreme'11 in adam gibi tek link yada torrent versiyonu yok mudur rica etsem yardımcı oluverin....
Forum içinde torrent paylaşımı yasak diye biliyorum. Ayrıca extreme11 tek bir sitenin yama ekibi tarafından çok büyük uğraşlarla yapılmıştır. Onların verdiği linklerden indirmeniz onlara bir nebze de olsa destek olacaktır. Ayrıca indirmek isteyen için en fazla 2 günde tüm güncellemeler dahil indirirsiniz.
Bir de zaten PES 12 çıkacak, extreme11 için geç kalmışsın. PESEDİT'i tavsiye ederim. Kolay kurulum - Az Part. Bir süre idare edersin, en azından PES 12 çıkana kadar
2012 yi beğenmedim. 2 günde indirme nedir hangi devirde yaşıyoruz adamlar 2 günde oyun yapıyor illaki bi gelirleri olacaksa ücretlendirsinler öyle edinelim 20 30 part olayı 4 5 sene önce bitti bu ne gereksiz bir hizmettir... yinede teşekkürler en iyisi ben rusların falan yaptığı paketlerle devam edim..
Ben de bu paketi kullanıyorum ve gayet seviyorum. Ama Türkiye Ligi oynayamayacaksan PESEDİT yükle birkaç part... En kolayı odur.
Bir hatırlatma yapalım, sen bu siteden onlara atıp tutarsan kendilerine de cevap hakkı doğar. Çok istiyorsan gidip orada belirtirsin şikayetini. Gerekli cevabı onlar da verecektir.