Şimdi Ara

Kitapyurdu Sipariş İptali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitapyurdu.com'dan kitap sipariş ettik. Sonra mail yoluyla kimlik ve kredi kartı fotokopisini faks olarak göndermemizi istediler. Bu nasıl bir hizmettir? Hangi alışveriş sitesi böyle bir şey ister ki? Siparişimi iptal etmek istiyorum. Mail attım, bakalım. Kendim iptal etmemin bir yolu var mı?

• Öyle saçmalık mı olur arkadaş internetten sipariş veriyorsak kapımıza gelsin diye veriyoruz bu soğukta fax çekmeye gideceksem ne anladım o işten.Kendin iptal edemiyorsun sanırım öyle bir buton falan yok ama email işini görür dönerler.Teli varsa arayıp biraz tartış belki siparişi gönderirler faxsız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Öyle saçmalık mı olur arkadaş internetten sipariş veriyorsak kapımıza gelsin diye veriyoruz bu soğukta fax çekmeye gideceksem ne anladım o işten.Kendin iptal edemiyorsun sanırım öyle bir buton falan yok ama email işini görür dönerler.Teli varsa arayıp biraz tartış belki siparişi gönderirler faxsız.

Mail yolladım. Bir iki güne dönmezlerse telefon edeceğim artık.
  • öyle birsey olmuyordu ? yenimi cıktı acaba ben cok kez yaptım kitapyurdundan siparıs ama 3aya yakın yapmamıstım ilginç
  • telefonla iptal etmiştim
  • editor@kitapyurdu.com adresine mesai saatleri(Haftaiçi 9.00-18.00) içinde mail attım iptal ettiler. Aynı sorunu yaşayanlar için bir köşede dursun.
  • Onlara bunun onur kirici bir davranis oldugunu soyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Itopya siparis iptali
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.