Şimdi Ara

Kitapyurdu kapıda ödeme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
30.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 45Tl lik sipariş veriyorum tc no yuda giriyorum ama Kapıda Ödeme'yi seçtiğimde "Aradığınız Kriterlere Uygun Kargo Firması Yoktur" diyor. Bunun bir çözümü yok mu

• kitapyurdunda 200tlık alısverıs gerekmıyormuydu kapıda ödeme icin ?
  • 200tl üstü olunca kapıda ödeme olmuyor öyle yazıyor yani orda
  • Adamlar kazık atmak için her şeyi deniyorlar. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel arkadaşlar kargo firması yok diyor. E millet nasıl kapıda ödeme yapıyor anlamadım.
  • ilknokta.com yapıyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

ilknokta.com yapıyormuş.

Hocam orada kapıda ödeme vardı. Kapattılar sonra şu an yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Göz

quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

ilknokta.com yapıyormuş.

Hocam orada kapıda ödeme vardı. Kapattılar sonra şu an yok.

Bir arkadaş öyle bilgi verdi.

• Hangi devirde yaşıyorsun bilader? Yap havale gitsin işte, koskoca firma senin 45 liran için davalık mı olacak?
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Ne kazığını gördün kardeşim? En iyi ve en güvenilir kitap sitelerinden birisi ki, hatta bana göre en iyisi.
  • Kardeş ben siteye güvenilir değil demedim , bana göre de iyi bir site ama sen sırf insanların internetten alışveriş yapma korkusundan yararlanıp "ben sana kitap satarım ama sen 200TL lim alışveriş yapmak zorundasın" diyorsa bırda insanları soyma niyetindedir.

• Gençler bilmeden niye konuşuyosunuz.200 tl ye kadar olan alışverişlerinizde kapıda ödeme geçerlidir ne demek arkadaşım.en az 200 tl lik alıcaksın mı demek.az mantıklı olun

• İlknokta nın kapıda ödemeyi iptal ettiğini bilmiyordum bayadır ordan kitap almadım. Emin misin dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Gençler bilmeden niye konuşuyosunuz.200 tl ye kadar olan alışverişlerinizde kapıda ödeme geçerlidir ne demek arkadaşım.en az 200 tl lik alıcaksın mı demek.az mantıklı olun

Tamam işte ben 45tl lik alıyorum tc yi giriyorum ama kargo firması yok. Köye yada askeri bölgeye de istemiyorum kargoyu.
  • Satın ala basınca bi uyarı çıkıyormu.ben de denedimde kargo çıkmadı aynen ama altta devam edin sizi arıycaz türünden mesaj var.bide her ile kapıda ödeme yok diye duymuştum

• maxkitap.com dan bakabilirsin. Forumlarda oldukça fazla yorum var bilinen bi site. Kapıda ödeme seçeneği de mevcut ayrıca yetkiliye gönderdiğin mesaj aynı gün içinde cevaplanıyor.
  • Ben bu siteden bir kez alışveriş yaptım onda da bir sürü saçma şeyler çıkardılar. Örnek veriyorum ; "Kredi kartı ve kimliğin önlü arkası fotokopisini ******** nolu numaraya faks'layın"

Sorun yaşamayan birçok insan olduğu gibi son zamanlarda sorun yaşayanlar da çok benim gibi. Bence ilknokta ve d&r 'dan başkasına bakma.

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Satın ala basınca bi uyarı çıkıyormu.ben de denedimde kargo çıkmadı aynen ama altta devam edin sizi arıycaz türünden mesaj var.bide her ile kapıda ödeme yok diye duymuştum

Öğrendim hocam. Belli illere varmış kapıda ödeme seçeneği
  • Bazı firmalar bu uygulamayı bırakmış, bazılarıda limit koymuş.
    Aşağıda linkten herhangi bir alt sınır olmadan kapıda nakit ödeme yaparak alışveriş yapabilirsin.

www.kitapgalerisi.com

Nereden alısanız alın, Telefon edip stok sorgulamakta fayda var. Ben şahsen ulaşabildiğim yerlerden alışveriş yapıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.