Şimdi Ara

Kitapyurdu.com rezaleti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazar günü sipariş ettiğim 3 kitaptan birisinin yerine saçma salak bir kitap koymuşlar. Arıyorum mail atın diyorlar. Atıyorum cevap vermiyorlarlar. Kesinlikle rezalet ötesi bir firma ve ilgisiz. Call centerleri bile yok şaka gibi(!) Tavsiyem buradan almamanız. Zaten https bile değil siteleri!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana da aynı kitaptan üç tane yollamışlar yanlışlıkla. Geri göndereyim diye mail attım, 3-4 gün sonra lütfedip kargo bilgilerini yolladılar. Onlar da eksik çıktı. Hadi benim acelem yoktu ama sizin kötü olmuş.

Bu arada ödeme sayfası https.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım bana kaç günde dönecekler. Ne kadar rezil bir firmaymış. Sizin önerdiğiniz bir site var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survival

Bakalım bana kaç günde dönecekler. Ne kadar rezil bir firmaymış. Sizin önerdiğiniz bir site var mı

Bu aralar favorim Babil. Hem paketlemeleri iyi hem de maillere birkaç saatte dönüyorlar.

Idefıx ve D&R da fena değil, arada stokta olmayan ürünleri stokta olarak gösterdikleri için sıkıntı oluyor ama telefonla birkaç kez aramıştım yardımcı oluyorlar. Maillere çok geç dönüyorlar.

Son olarak cuma akşamı bkmkitap'tan sipariş verdim ilk kez. Fiyatlar diğer sitelere göre biraz daha ucuz gibi. Demin kargoya verilmiş, iki iş günü fena sayılmaz. PTT ile gönderiyorlar, paketlemeleri merak ediyorum.

• On yıldan fazla zamandır Kitapyurdu'ndan alışveriş yapıyorum. Sizlerin sıraladığı bu sorunların birini dahi yaşamadım. Çağrı merkezleri var ve sorularıma gayet hızlı cevap verdiler bu zamana kadar. İdefix ve D&R bence en dandik kitap siteleri. Zaten ikisi de aynı şirkete ait. D&R'dan altı adet kitap siparişi verdim geçenlerde. Beş ayrı kargo paketiyle farklı günlerde yolladılar. 15 günü geçmesine rağmen altıncı kitabı hala beklemekteyim. Benzer bir sorunu idefix'te de yaşadım. Onlar da siparişimi üçe bölüp yolladılar. Kitapyurdu tüm eksiklerine rağmen içlerinde en iyisi bence. Orada bulamadığım kitaplar içinse Nadirkitap'ı kullanıyorum. Fiyatları aşrı yüksek olsa bile tedarik konusunda hiç sorun yaşamadım bu güne kadar.
  • romanci87 R kullanıcısına yanıt
    evet çok iyi bir maile 24 saat geçmesine rağmen yanıt veremediler. call centerde program var mail atın diyor. kargosu hızlı evet. ama hizmeti rezalet dr de arayınca bir şekilde çözebiliyorlar hızlıca bunda maili bekle babam bekle

• Kitapyurdunu ben beğeniyorum. Güzel indirimler oluyor. Bu zamana kadar alışverişlerimde sıkıntı yaşamadım. Bazen sizinki gibi problemler olabilir. Düzeltilir en kısa sürede inşallah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İncehesap.com Rezaleti
    5 yıl önce açıldı
    Hepsiburada.com Reklamı ?
    15 yıl önce açıldı
    ŞİKAYETVAR.COM'DA DONANIMHABER:)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dün akşam döndüler. Az önce kargoya verdim. Bakalım ne kadar sürecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Routine

quote:

Bakalım bana kaç günde dönecekler. Ne kadar rezil bir firmaymış. Sizin önerdiğiniz bir site var mı

Bu aralar favorim Babil. Hem paketlemeleri iyi hem de maillere birkaç saatte dönüyorlar.

Idefıx ve D&R da fena değil, arada stokta olmayan ürünleri stokta olarak gösterdikleri için sıkıntı oluyor ama telefonla birkaç kez aramıştım yardımcı oluyorlar. Maillere çok geç dönüyorlar.

Son olarak cuma akşamı bkmkitap'tan sipariş verdim ilk kez. Fiyatlar diğer sitelere göre biraz daha ucuz gibi. Demin kargoya verilmiş, iki iş günü fena sayılmaz. PTT ile gönderiyorlar, paketlemeleri merak ediyorum.

Belki ileride Google'dan vs arayan çıkar ben yazayım.

BKMKitap'tan verdiğim siparişim geldi. Siparişim 2 günde kargoya verildi, PTT kargo ile geldi. Kitapları baloncuklu naylonla sarmışlar. Onu da koli bandıyla sarmışlar. Açmak için çok uğraştım. Kitapların hepsi çok sağlam geldi. Yanında 3 tane ayraç, bir tane BKM yazan büyük bir ayraç benzeri bir şey geldi.

Bir de Garanti kağıdı var. 24 saat içinde verdikleri WhatsApp numarasına hasarlı kitap fotoğrafını yollayınca size yenisini yolluyorlarmıs.

Fiyatlar da uygun geldi, bundan sonraki siparişimi de buradan vereceğim büyük ihtimalle.

(Not: Siteden para almadım)

• quote:

quote:

quote:

Belki ileride Google'dan vs arayan çıkar ben yazayım.

BKMKitap'tan verdiğim siparişim geldi. Siparişim 2 günde kargoya verildi, PTT kargo ile geldi. Kitapları baloncuklu naylonla sarmışlar. Onu da koli bandıyla sarmışlar. Açmak için çok uğraştım. Kitapların hepsi çok sağlam geldi. Yanında 3 tane ayraç, bir tane BKM yazan büyük bir ayraç benzeri bir şey geldi.

Bir de Garanti kağıdı var. 24 saat içinde verdikleri WhatsApp numarasına hasarlı kitap fotoğrafını yollayınca size yenisini yolluyorlarmıs.

Fiyatlar da uygun geldi, bundan sonraki siparişimi de buradan vereceğim büyük ihtimalle.

(Not: Siteden para almadım)

O hasarlı olma olayı hoşmuş

• idefix 100 TL'ye 10 TL indirim kodu var. Kullanmak isteyen iletişime geçebilir
  • Ne yani, sizi ücretsiz mi çalıştırıyorlar? Vicdansızlar!

Şaka bir yana, WhatsApp olayı güzelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 6 Temmuz 2017; 21:29:1 >
  • Ben de geçen hafta sipariş verdim dün elime ulaştı internetten baktığımda falan da ayraç ve garanti belgesi vardı ve bu çok hoşuma gitti oradan sipariş ettim. Ama baloncuklu poşetin içinden sadece kitaplar çıktı ne belge ne ayraç açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım yine de kitaplar hasarsızdı.

• Kitapyurdu ve babili kullanmıyorum. Hele sosyal medya pAylaşımlarından sonra hiç uğramıyorum.

idefix ve D&R 15-20 kitap aldıysanız adamlar bekletmemek için hızlıca hazır kitapları gönderebiliyor. Sizden de ikinci- üçüncü teslimat için bir ücret talep etmiyor. 1-2 kitap için tüm siparişi de bekletmiyor. Varsın 2-3 seferde gelsin. Kargo maliyetini de onlar düşünsün.

Kitapzen vardı. Onlardan n11 aracılığı ile ürün aldım, fena değiller. Okuoku da idare eder, arada fırsat çıkarsa değerlendirilebilir.

BKM'yi denemedim. Hepsiburada bana teknoloji ürünleri için sanki tercih etmeli gibi geliyor.

Şu an en iyisi yine idefix gözüküyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapyurdu pişmanlıktır!!!

• Valla ben sadece kitapyurdunu kullanıyorum hiç böyle bir şey başıma gelmedi hatta 1 kitabı sipariş ettim ama şehir dışında oldugum için kitabı alamamıştım hiç iade içinde uğraşmadım sağolsunlar bana o kitabın fiyatını çek yapmışlar çok hoşuma gitti
  • Güncelleme, kitabı 4 gün önce almışlar. Asıl gelmesi bana yollamaları gereken kitap ortada yok. Ne bir mail ne de başka bir şey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 11 Temmuz 2017; 14:25:20 >
  • Kitapyurdu iyice suyunu çıkardı destek olmak için mail falan atabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • errorman_cem kullanıcısına yanıt
    Saolun, 2 saat önce mail geldi kargoya verildiğüne dair bir hafta oldu bir haftada neredeyse sorun çözüldü ( gelen kitap da yanlış hasarlı vs gelmezse) yine de tavsiye etmiyorum siteyi. Bir sorun çıktığımda eziyet resmen siteyle iletişime geçmek

• yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum tek bir sıkıntı cekmedım 7 kitabı (aynı kargoyla yolladılar)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.