Şimdi Ara

Kitapyurdu ayraç yolluyor mu? (Edit: Yollamıyorlarmış) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
2.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlknokta dan aldığım kitaplar dün geldi. İçinde 5 adet ayraç vardı. Aslında brandon sanderson kitaplarının ayraçlarını istemiştim, ancak yolladıkları ayraçlar daha güzeldi. Fotoğraf atıp editlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darkness kullanıcısına yanıt
    Siteye girin en başta çıkıyor zaten hangi kitaplardan 5 tane alınca %50 indirim olduğu çok kitap yok zaten.ama dan brown un 5 kitabı var bende zaten alacaktım onları görünce çok iyi oldu hemen aldım.

• kun_agüero_16 K kullanıcısına yanıt
    Kampanya güzel ama çeşit çok az. Oradan sadece bir kitap beğendim ben. Yine de bilgi için teşekkürler.

• Kitapta ayraç varsa geliyor yoksa mailde atıp rica etseniz göndermiyorlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • circassian_60 kullanıcısına yanıt
    dün geldi daha bana hiç bişey istemedim
    kagıttan kütayurdu amblemi olan 5 -10 tane uyduruk ayraç çıktı hatta ayraç diye dergi bile yollamış adamlar
    da saçma sapan bir dergi
    ayraçlarla dergiyi çöpe attım

ayraçlarda eskiden kitapların araxına kurtlar yemesin diye dua konurmuş
    o
    dua metni var o biraz güzeldi ama genede attım
  • errorman_cem kullanıcısına yanıt
    Valla hocam yine iyi yollamışlar bişeyler. Ben mail attığımda elimizde ayraç yok dediler üstelik defalarca alışveriş yaptım ama 0 ayraç bir kere kartpostal gelmişti sadece o 😁

• Ayraç konusunda iletişim yayınlarını normalde tek geçerim her kitaba özel tasarım ve özel ayraçları var çok hoşuma gidiyor. Can özel tasarladığı kitaplara koyuyor ama çoğunda olmuyor. Bu konuda en kötüsü tartışmasız iş bankası. Ayracın ne olduğunu bildiklerini zannetmiyorum. İnsan bir ayraç koyar ayraç. İletişim tercih ediyordum ama dayanamadım ve bu kez kitaplarımı iş bankası kültür yayınlarından istettim çünkü çeviri kalitesinde tartışmasız bir üstünlükleri var. Ah bir de bir ayracı çok görmeyeceklerdi ki ... Bu ayraçlar çok mu masraflı yani insanın kitap okuma şevkini getiren noktalardan birisi kitap ayracı. Alacakları olsun ...

• Yollamazlar tabi, ayrac cok masrafli. Sirket batabilir oyle herkese yollarlarsa.

• Son zamanlarda e-ticaret şirketleri çok cimrileşti.Eskiden küçükte olsa kutudan bir hediye çıkıyordu. Şimdi bırakın ayracı, verdiğim siparişin tam ve sağlam gelmesine şükür ediyorum.

• Önceden yolluyorlardı. Mesela 5 sene önce alışveriş yapsaydın,
    siparişin içinde birden fazla onlarca kitapyurdu logolu ayraç olurdu.
    Hatta küçük bir hediye; kalem, poşet çay, kahve gibi v.b. olurdu.
    Ama şimdi site üzerinden ayraç satımı da başladığı için,
    siparişin içine ayraç koyma geleneği sona erdi.
    5 senedir kitapyurdundan alışveriş yapıyorum ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.