Şimdi Ara

KİTAPSEÇTEN KİTAPLARIM GELMEDİ (SS'Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13.02.2018 tarihinde kitapsec.com'dan 6 adet ürün aldım. Ürünlerin üçünde aynı gün kargo üçünde de en geç 16 Şubatta kargoda yazıyordu. Cumartesi günü (siparişlerin çoktan kargoya verilmesi gerekiyor) telefon ile aradılar ve ürünün birinin tedarik edilemediğini söylediler. Ben de o ürün yerine başka bir ürün sipariş etmek için pazartesi günü geri aradım. Yaklaşık 25 dklık bir bekleyişten sonra telefonu açtılar. Yeni ürünü sipariş listesine eklediklerini, 19.10 TL lik fiyat farkını havale edince kargoya vereceklerini söylediler. Telefonu kapatıp fiyat farkını havale ettim. Tekrar havale ettiğimi söylemek için aradım. Tabii ki bir 15 dk daha bekledikten sonra telefonu açtılar ve 24 saat havalenin onaylanması gerekiyor sonra kargoya vereceğiz dediler. Hala kargoya verildiği ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım. 1 hafta önce çözmem gereken kitaplar kitapsec.com sayesinde 8 gündür elime bile gelmedi. Benim yaşadıklarımı siz de yaşamayın diye bunları yazmak istedim.
    KİTAPSEÇTEN KİTAPLARIM GELMEDİ (SS'Lİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sciencee -- 21 Şubat 2018; 20:24:10 >

• Kardeş bana 40 günde geldi.Biraz araştırsaydın keşke.Facebook sayfasına mesaj atıp sipariş numaranı yolla ilgilenirlerse gelir
  • Forumda ünlü bir site araştırsayfın keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olum on kere konu açıldı aliexpressten sonra getiriliyo diye hala akıllanmadınız

• Araştırmadım, keşke araştırsaydım. Akıllandım artık bir daha almam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgilime saat aldım ama Ss li
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.