Bildirim
kitapseç.com alışveriş yapan var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
aman diyeyim uzak dur. 24 saat içinde gönderilir deddikleri ürünü 4 günde temin edip 3 gün sonra kargoya verdiler kargo süresi dahil 10 11 güne yakın sürdü elime geçmesi.Elinde olmayan kitapları satıyorlar.Şikayer var comdan bak hatta millet hep aynı dertten muzdarip,uzak dur kardeşim, ha ben beklerim sıkıntı yok dersen sen bilirsin.müşteri hattı kafa buluyor zaten arayınca -
quote:
Orijinalden alıntı: _ultima_
aman diyeyim uzak dur. 24 saat içinde gönderilir deddikleri ürünü 4 günde temin edip 3 gün sonra kargoya verdiler kargo süresi dahil 10 11 güne yakın sürdü elime geçmesi.Elinde olmayan kitapları satıyorlar.Şikayer var comdan bak hatta millet hep aynı dertten muzdarip,uzak dur kardeşim, ha ben beklerim sıkıntı yok dersen sen bilirsin.müşteri hattı kafa buluyor zaten arayınca
Bu çok kötü oldu, evet bende okudum şikayetleri. Neyse başka bir siteden bakacağız o zaman. teşekkürler -
quote:
aman diyeyim uzak dur. 24 saat içinde gönderilir deddikleri ürünü 4 günde temin edip 3 gün sonra kargoya verdiler kargo süresi dahil 10 11 güne yakın sürdü elime geçmesi.Elinde olmayan kitapları satıyorlar.Şikayer var comdan bak hatta millet hep aynı dertten muzdarip,uzak dur kardeşim, ha ben beklerim sıkıntı yok dersen sen bilirsin.müşteri hattı kafa buluyor zaten arayınca
yargiyayinevi nasıldır? -
quote:
Orijinalden alıntı: umix353
quote:
yargiyayinevi nasıldır?
Gec gördüm. Yargı ile kitapsec aynı familya hocam benim kitapsecten aldığım kitap yargı yayınevi yazan koli ile geldi. Kitapsec yan firması herhalde. Bunlar fiyatları biraz düşük gösterip milleti bezdiriyorlar diğer siteler hakkında bilgim yok o yüzden yorum yapıp yönlendirmek istemem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: umix353
quote:
yargiyayinevi nasıldır?
Gec gördüm. Yargı ile kitapsec aynı familya hocam benim kitapsecten aldığım kitap yargı yayınevi yazan koli ile geldi. Kitapsec yan firması herhalde. Bunlar fiyatları biraz düşük gösterip milleti bezdiriyorlar diğer siteler hakkında bilgim yok o yüzden yorum yapıp yönlendirmek istemem
Haklıymışsın, kitapseç ve yargiyayınevi aynıymış. Malesef yargiyayin evinden sipariş vermek gibi bir hata yaptım 4 kitap almıştım stokta görünmesine rağmen müşteri hizmetleri ile görüştüğümde kitap temin edilemiyor dedi. Birde siparişlerim ekranında kargolandı görünüyor. Müşteri hizmetlerine ulaşmak için 2 saat uğraştım. Birde utanmadan tedarik edilemeyen kitabın yerine başkasını alabilirsiniz diyor müşteri hizmetleri. Nasıl iş yapıyor bu firmalar anlamak mümkün değiş. Neyseki siparişi iptal ettim. Hepsiburada yada idefix den alacağım bulursam
-
Ben cok alisveris yaptim, birkac gun geciktirme disinda sorun yasamadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BreakBeaT
Ben cok alisveris yaptim, birkac gun geciktirme disinda sorun yasamadim
Valla iyi kurtarmışsın. internette kitapseç şikayeti dolu, yargiyayinevinide sipariş durumunu öğrenmek için aradığımda kitapseç üzerinden mi sipariş verdiniz diye sorduğunda anladım aynı oldukları dedim tamam kesin sorun çıkacak öylede oldu.
Valla sinir harbi yaşamak isteyen sipariş versin. 2 tane kitabı stokta görüp sipariş ediyoruz sonra temin edilemiyor diyor birde komedi gibi sipariş durumu kargoya verildi gözüküyor bizde saf saf kargo gelecek diye 3 gündür bekliyoruz. Arayıp sormasak kaç hafta bekletecekler kim bilir. -
Bende uzun zamandır kitapseç den alıyorum kitaplarımı herhangi bir sıkıntı yaşamadım. En geç 5 gün içerisinde elimde oldu kitaplar. Bence şuan en güvenilir siteler arasında kitapseç. -
2 kez alışveriş yaptım biri sorunsuzdu. Diğerini 10 gün bekledim eksik gönderdiler 1 hafta sonrada parasını geri verdiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X