Şimdi Ara

Kitaplar niye indirime girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yks basili kitaplar gelir ygs lys olanlari yok fiyatina satarlar umuduyla yasiyorum ya. Ha indirime girdi ha girecek diye kitap alamiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C87FE73BF -- 25 Ekim 2017; 7:15:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlerde çıkan reklam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agonize kullanıcısına yanıt
    Benim hocam mi alayim simdi, karekok u birakipn ygs lys bolumunde gram indirim yokk yokk. Istiyorum ki tum ygs lys kitaplari 5 tl yazsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C87FE73BF -- 25 Ekim 2017; 7:27:10 >
  • dünya kitap alınır valla sonuçta yazarlar zararı aza indirmek için fiyatları illa ki düşürecektir. düşündüm de 5 tl olsa kargo ücretini çıkarmak için alacak 20 kitap bulamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agonize kullanıcısına yanıt
    Of kurt dustu yine icime 2 kitap almak icin bi bir ay daha bekleyecegim heralde.

Palme derbi mac arasina reklam verdi,deli kazaniyorlar be

• palmeler nitelikler havada uçuşuyor

• Birçok yayınevi yeni sınav sistemi açıklanmadan önce YGS-LYS için ilk baskılarını Eylül ayının başında çoktan yapmıştı; ilk baskılar da genellikle 5-20 bin arasında yapılır. Bastıkları kitapların bir kısmı satıldı, bir kısmı kaldı, biz sitelerde kalanları görüyoruz, şu an piyasanın en hareketli zamanı olduğu için kalanlarını piyasadan çekip kapağı değişmiş sözde TYT kitaplarını piyasaya sürüyorlar. Kar-zarar hesabı yapınca bastırdıkları eski kitapların maliyetlerini yeni kitaplardan çıkaracaklardır ki gördüğüm kadarıyla yeni TYT denemeleri eski YGS denemeleriyle sayfa sayısı düşmesine rağmen hemen hemen aynı fiyata satılıyor.

Ucuz fiyata kitap almak için sezonun kapanması gerekiyor, o da Temmuz-Ağustos aylarında oluyor.

Yani eski YGS-LYS kitaplarının şu dönemde piyasada ucuza döneceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2B488EAA2 -- 25 Ekim 2017; 8:16:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yeni mi çıktı? (Facebook)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2018 yks ye ucuzlar anca.

• iki gün önce işlere gittim adam kitaplar indirimde dedi ama fiyatları aynı hepsinin
  • PeteMitchell01 kullanıcısına yanıt
    Hep indirimde diyorlar

Once bindirim sonra indirim

• Yeni sisteme uygun kitaplar henuz hazir olmadi ki sistem hala degisiyor. Kasim ayinda yeni sistem kitaplarinin raflarda yer almasiyla birlikte fiyatlar dusecektir. Kirtasiye gorevlileri yeni yayinlar cikmayacak deseler de bekleyin, yeni sisteme uygun kitaplar basilacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.