Şimdi Ara

KİTAPÇIK NUMARAMI OPTİĞE KODLAMADIM !!!!1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
14.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR SINAV KİTAPÇIKLARININ ÜZERİNDE OLAN KİTAPÇIK NUMARASINI OPTİĞE KODLAMAYI UNUTTUM . AMA KAREKOD ALINDI . Bİ SIKINTI ÇIKAR MI? SINAVIM İPTAL OLUR MU? TANIDIĞINIZIN BAŞINA BÖYLE BİR ŞY GELDİ Mİ ! YARDIM EDİN

BİLKENT ÖSYM YE GİTTİM BUGUN Bİ SIKINTI OLMAZ DEDİLER ARKADAŞLAR AYNI DURUMDA OLAN VARSA DİYE YAZIYORUM İÇİNİZ RAHAT ETSİN KAREKOD YETERLİYMİŞ AMA SİZ YİNEDE DİLEKÇE GÖNDERİN NE OLUR NE OLMAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moxti08 -- 20 Haziran 2016; 20:27:53 >

• arkadaşlar kafayı yiycem yokmu birşey bilen
  • Bende geometriyi unuttum lanet olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReisBeyYT

Ayrica buyuk ihtimal TROLL. Hadi yanlis kodladin neysede unuttum nedir lan optigin yarisi oydu zaten

Hocam yanlış kodlanmışsa ne olur bir bilginiz var mı sabahtan beri düşünüp duruyorum doğru kodladım mı diye :(
  • Arkadaşlar internette hocaların onu kontrol ettiği yazıyor salon görevlilerinin.Yarın Osymyi arayacağım .

• Yapmayin ne trolu emeklerim gidicek kitapcik kodunu unuttum tum geometriyi degil saka yapmiyorum benim icin onemli bi mesele

• Bende geometriyi unuttum napcaz peki okunmayacak mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FEM YGS 5 CEVAP ANAHTARLARI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • moxti08 M kullanıcısına yanıt
    Hocam yarin osymyi arayacağım ben

• Yardim edin

• geçmiş olsun
  • Osymyi ara sor hemen

• heycorcc kullanıcısına yanıt
    Butun numaralarini aradim acilmadi yarin sabah genel merkeze gitmeyi dusunuyorum bi ise yarar mi ki

• geçen yıl kodlamadım bu yıl mezunum , kime sorsan gösterir forumda beni kaç tane konu açmıştım gg bro bir seneni heba ettin ya bir şey demiyorum
  • Mezundum okadardi iyi yapmistim allahim kafayi yiycem gitti mi yani o karekodlar bi ise yaramiyo mu

şaka yaptım la sakin ol :D biri aramıştı forumdan sorun olmuyormuş merak etme
  • Boyle saka mi olur agliyorum okadar

Hocam ben dogru kodladim mi emin degilim kafayi siyiracam sen kodlamamissin bile Allah kolaylik versin insallah sorun olmaz 18 temmuza kadar beklicez mecbur..

Gitmeden önce ara yarinda dene mutlaka açarlar geç de olsa.ben geçen sene doğru kodladigimi onayliyorum bölümünü kodlamamistim aradım bi sey olmaz demişlerdi ama seninkini bilmiyorum da sakin ol ağlama

• Geçmiş olsun gerçekse arkadaşlar, yapılacak bir şey yok. Keşke adam akıllı bir gözetmenleriniz olsaymış uyarırlardı. Bizde 2 kişiyi uyardılar eksik dolduran çıkarken
  • Lokki L kullanıcısına yanıt
    sağol inşallah başka çarem yok beklemekten
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.