Şimdi Ara

kitap tavsiyesi fakat...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basliktanda anlasilacagi uzere kitap tavsiyeleri istiyorum fakat bunlar biraz dil, konusma, kelime acisindan bize katki saglayacak yani takilmadan tabir-i caizse -iiiiiii- lamadan akici konuşmamiza katki saglayacak kitaplar ariyorum tabi bunlar icin cogunuz cok kitap okumak gerekiyor diyebilir haklisinizda fakat bunu hizlandirmak icin ne yapmali.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akıcı kitaplar oku.
    Eski kelimeleri olan kitaplar oku bunlar sıkıcı gelebilir ama bilmediğin kelimelerin anlamını öğrenirsen kelime haznen gelişir.
    Sevdiğin kitap türüyle ilgili bir yazar belirle ve yazarın tüm kitaplarını okumaya çalış.

En önemlisi ÇOK KİTAP OKU.

• Bu okuyarak değil konuşarak hallolucak bir çözüm. Kelime dağarcığıyla değil de nasıl etkili konuşacağını bilmekte yatıyor biraz. Belki bu konuda kişisel gelişim kitapları bulabilirsin fakat onlarında insana bişey kattığını düşünmüyorum açıkcası
  • Sizlere katiliyorum lakin bunlarla ilgili okudugunuz kitaplardan tavsiyeler istiyorum...

• Kitap okursan zaten konuşma şekline bence olumlu bir şekilde yansır. Kitap okumak bir yandan da bu yüzden çok önemlidir.

''Sefiller, Suç ve Ceza, diğer klasik kitaplar, Şeker Portakalı, Buz ve Ateşin Şarkısı Serisi.'' Bunlar konuşmana daha çok faydada bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drybeansandrice -- 13 Haziran 2014; 16:05:25 >
  • Drybeansandrice kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam eyvallah sefiler ile suc ve cezayi okumustum.Şeker Portakalı, Buz ve Ateşin Şarkısı Serisine bakacagim...

• ilk önce sevdiğin türde ki akıcı kitapları oku daha sonra klasiklere yönel yavaştan değişimi fark edeceksin bilmediğin kelimeleri de bir yere yazarsan kelime haznenini genişletebilirsin iyi okumalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MATLAB İçin Kitap Tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    İngilizce için kitap tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asosyal adam kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeleriniz icin sagolun az cok okuma geçmisim var, benim aradigim sifirdan okuma aliskanligini kazandiracak kitap degilde biraz daha kelime dagarcigini gelistirmeye yonelik bunu hizlandiracak kitaplar ariyorum

• bol bol bulmaca çöz ve klasikleri oku bu sayede geliştirirsin
  • asosyal adam kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam tavsiyeleriniz icin sağolun.

• İskender Pala'nın kitaplarına bakmanızı öneririm.
  • saathane kullanıcısına yanıt
    Efsane, od, iki darbe arasinda kiaplarini okumustum onerdiginiz bir kitabi varsa dikkate alirim, tavsiyeniz icin tesekkurler.

• Klasik eserlere yönelmenizi öneririm o halde.
  • Biraz agir ilerlesede klasik de okuyorum onerdiginiz roman veya yazar varsa dikkate alirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyman60

Biraz agir ilerlesede klasik de okuyorum onerdiginiz roman veya yazar varsa dikkate alirim.

Dostoyevski
    Sabahattin Ali
    Victor Hugo
    Tolstoy

Bu yazarların eserleri okuyun... Ayrıma gerek yok hiçbiri için.
  • Tavsieleriniz için sagolun tesekkur ediyorum.

• Katre-i Matem kitabı olabilir. Kendisi divan edebiyatı üzerine yoğunlaştığı için bol bol bu tarz kelimeleri kullandığını düşünüyorum.
  • saathane kullanıcısına yanıt
    Siparislerime ekledim ilginiz için sagolun.

• Bende klasiklere başladım sanada öneririm.

• Elimde bir kitap var onu bitirdikten sonra Diriliş e baslayacagim onerdiginiz varsa ona oncelik verebilirim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.