Şimdi Ara

Kitap sitesinden kapıda ödemeli alışveriş güvenilir midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir siteden 110 lira civarında kitap sipariş edeceğim. Babamın kredi kartını bu işe bulaştırmamak için kapıda ödeme düşünüyorum ama bu yöntem güvenilir midir?

Daha önce herhangi bir siteden kapıda ödemeli ürün alanlar konuya bekleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk internet alışverişimde Kitapyurdu'ndan kapıda ödemeli almıştım. Hiçbir sorun çıkmadı. Zaten en fazla nasıl bir sorun çıkabilirki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçta para ellerine geç gidecek. Özen göstermeme falan olabilir mi? Bir de evde bulunmadığım bir anda gelse kargo, 3 gün içinde şubeye gidip parayı verebilirim değil mi?

• Ben zamanında kitapyurdu ve kitapdenizinden almıştım yanlız kitapyurdunda kapıda ödeme yok kitapdenizini öneririm evde olmadığın bi vakit gelirse 2-3 gün içinde şubeden teslim alman gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProHookBlitz -- 11 Mayıs 2016; 21:52:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk HanSS

Sonuçta para ellerine geç gidecek. Özen göstermeme falan olabilir mi? Bir de evde bulunmadığım bir anda gelse kargo, 3 gün içinde şubeye gidip parayı verebilirim değil mi?

Özen gösterirken kapıda ödeyen, kart ile ödeyen diye ayıracaklarını sanmam.

Şubeden gidip alma hakkında ise bilgim yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücret konusunda sıkıntı çıkmaz değil mi? Firma herhangi bir işlem başlatır mı birkaç gün gecikme için? Kullanacağım site kitapzen.com

@Muhafız44 Peki hocam. Sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk HanSS

Ücret konusunda sıkıntı çıkmaz değil mi? Firma herhangi bir işlem başlatır mı birkaç gün gecikme için? Kullanacağım site kitapzen.com

@Muhafız44 Peki hocam. Sağol.

O siteyi bilemiyorum ama bi sıktıntı çıkacağını sanmıyorum ama tabi bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProHookBlitz -- 11 Mayıs 2016; 21:52:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.