Bildirim
Kitap sitesinden kapıda ödemeli alışveriş güvenilir midir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İlk internet alışverişimde Kitapyurdu'ndan kapıda ödemeli almıştım. Hiçbir sorun çıkmadı. Zaten en fazla nasıl bir sorun çıkabilirki?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonuçta para ellerine geç gidecek. Özen göstermeme falan olabilir mi? Bir de evde bulunmadığım bir anda gelse kargo, 3 gün içinde şubeye gidip parayı verebilirim değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben zamanında kitapyurdu ve kitapdenizinden almıştım yanlız kitapyurdunda kapıda ödeme yok kitapdenizini öneririm evde olmadığın bi vakit gelirse 2-3 gün içinde şubeden teslim alman gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProHookBlitz -- 11 Mayıs 2016; 21:52:10 >
quote:
Orijinalden alıntı: Tonyukuk HanSS
Sonuçta para ellerine geç gidecek. Özen göstermeme falan olabilir mi? Bir de evde bulunmadığım bir anda gelse kargo, 3 gün içinde şubeye gidip parayı verebilirim değil mi?
Özen gösterirken kapıda ödeyen, kart ile ödeyen diye ayıracaklarını sanmam.
Şubeden gidip alma hakkında ise bilgim yok.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ücret konusunda sıkıntı çıkmaz değil mi? Firma herhangi bir işlem başlatır mı birkaç gün gecikme için? Kullanacağım site kitapzen.com
@Muhafız44 Peki hocam. Sağol.
quote:
Orijinalden alıntı: Tonyukuk HanSS
Ücret konusunda sıkıntı çıkmaz değil mi? Firma herhangi bir işlem başlatır mı birkaç gün gecikme için? Kullanacağım site kitapzen.com
@Muhafız44 Peki hocam. Sağol.
O siteyi bilemiyorum ama bi sıktıntı çıkacağını sanmıyorum ama tabi bilemem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProHookBlitz -- 11 Mayıs 2016; 21:52:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X