Şimdi Ara

Kitap Özet Defteri/Ajandası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitapların önemli yerlerini ve özetini yazmak üzere ajanda tarzı bir şey arıyorum fakat şık ve kullanışlı bir şey olmalı. Düz bir deftere ya da bu amaç için tasarlanmamış bir ajandaya yazmak istemiyorum. İnternette aradım ama bulamadım, insanlar buna pek önem vermemiş gibi. Tavsiyesi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben film afişi kapaklı defter kullanıyorum kitaptaki güzel sözleri yazmak için
  • Bu konu için yapılmış bir ürün vardır mutlaka yani daha kullanışlı olur. İyi bir şey bulmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikri olan yok mu?
  • Böylesi birşeye benimde ihtiyacım var.
    Takip.
  • Bu tarz marjinal bir notluğun üretildiğini düşünmüyorum.
  • Burdan yardım çıkmaz gibi hocam. Office 1 store, nt vs tarzı yerleri ve büyük kırtasiyeleri gezmeniz tavsiye ederim yada internetten araştırmayıda tercih edebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pdf yi kitap yapma?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_39268249/f_//tm.htm#39268249 Buradan sorabilirsin. Kalemlerle ilgilenip de defterlerden uzak durmaları saçma olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tinus -- 6 Haziran 2013; 18:27:53 >
  • takip
  • Kalemle ilgileniyorlar diye kitap okuyacaklar diye bir şey yok. Çoğu sırf koleksiyon için ilgileniyor.
    @tinus
    Baktım nt'ye o tarz bir şey yok. Bence çok gerekli bir şey. Tarih,Siyaset,Kişisel Gelişim,Felsefe gibi kitaplar yani sırf zevk için değil de bir şeyler öğrenmek için okunan kitaplarda mutlaka not tutmak gerekiyor. Bence çok ciddi talep olur, böyle bir ürün olsa. Aklında olmayan biri dahi olsa görünce almak isteyecektir. Bir tasarım yapıp patent falan mı alsam
    @dark_hell_86
  • quote:

Orijinalden alıntı: Preszsbuild

Kalemle ilgileniyorlar diye kitap okuyacaklar diye bir şey yok. Çoğu sırf koleksiyon için ilgileniyor.
    @tinus
    Baktım nt'ye o tarz bir şey yok. Bence çok gerekli bir şey. Tarih,Siyaset,Kişisel Gelişim,Felsefe gibi kitaplar yani sırf zevk için değil de bir şeyler öğrenmek için okunan kitaplarda mutlaka not tutmak gerekiyor. Bence çok ciddi talep olur, böyle bir ürün olsa. Aklında olmayan biri dahi olsa görünce almak isteyecektir. Bir tasarım yapıp patent falan mı alsam
    @dark_hell_86

Çok kaliteli defter ve kalemlerin satıldığı büyük kırtasiyeler var mesela İzmirde Can kırtasiye varhttp://www.canfotokopi.com.tr/default.aspx
    Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama ayrıca hepsiburada tarzı sitelerde de vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: aso2

Çok kaliteli defter ve kalemlerin satıldığı büyük kırtasiyeler var mesela İzmirde Can kırtasiye varhttp://www.canfotokopi.com.tr/default.aspx
    Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama ayrıca hepsiburada tarzı sitelerde de vardır

Maalesef küçük bir şehirde yaşıyorum. Bakayım, bulursam eklerim buraya.
  • 645 defterleri var hocam ilgini çekebillir.www.645dukkan.com

Ayrıca Metis yayınlarınında böyle cep defterleri, ajandası mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Ozan

645 defterleri var hocam ilgini çekebillir.www.645dukkan.com

Ayrıca Metis yayınlarınında böyle cep defterleri, ajandası mevcut.

Her ikisinden de aradığım şeyle alakalı bir şey bulamadım. Kalın kapaklı olmaları dışında normal defterden farkları yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.