Şimdi Ara

Kitap okuyacağıma lol oynarım daha iyi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, böyle düşünüyorum gelin tartışalım münazara yapalım

Bir edebiyat hocam vardı boyuna okuyun derdi, ben de ne anlıyor insanlar bu kadar okumaktan derdim. Kendim de okurdum tabi ama yaptığım onca uğraşın yanında hani, sönük kalırdı. Sıkıcıydı biraz.

Ama lol oynamak öyle mi? Hiç sıkıcı değil. He, lolü kötülediğimi de düşünmeyin, hani sanki kitap okumaktan birazcık daha az kötü olan bir şey gibi demedim lol oynamak hakkında. Lol çok güzel bir oyun.

He, ama şimdi şöyle de bir şey var biraz kitap okudum demin ama kalktım şimdi biraz da lol oynayayım bari dedim. Kitap gözleri yoruyor hem

• Tabi istediğini yapabilirsin o senin tercihin. Bu konuda tartışmak bile saçma. Birisi anlık bir zevk diğeri geleceğine, karakterine yatırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı konuyu kaç kere açmayı düşünüyorsun
  • Liberus'un dediği gibi aynı konuyu kaç defa açmayı düşünüyorsun ?
    http://forum.donanimhaber.com/searchpro.asp?author=CSB%20yazmayan%20adam&forumid=2026

İlgi alanına kitap okumak yazıp bazı mesajlarında da bunu savunup durmadan böyle konular açmanın mantığı ne. Şizofren olabilirsin gerçekten dalga geçmiyorum bi doktora görünmen lazım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • !!!!!UYARI!!!!!
    Bu şahıs belli dönemler trollük yaparak DH yönetimi tarafından maaşlı çalışan bir üyedir.Oyuna gelmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasdoks

Liberus'un dediği gibi aynı konuyu kaç defa açmayı düşünüyorsun ?
    http://forum.donanimhaber.com/searchpro.asp?author=CSB%20yazmayan%20adam&forumid=2026

İlgi alanına kitap okumak yazıp bazı mesajlarında da bunu savunup durmadan böyle konular açmanın mantığı ne. Şizofren olabilirsin gerçekten dalga geçmiyorum bi doktora görünmen lazım.

Orada wow oynamak yazmışım şimdi lol oynamak yazıyor dikkatli okuyun lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bize ne kardeşim senin ne yaptığından. Ister lol oyna ister ....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LoL'de tüm karakterler ve maplar sana bir biçim olarak verilmiştir.
    Kitapta okur ve kendine göre hayal edersin. Herkeste kafasında farklı bir şey canlandırır.

LoL tek düze.
    Kitap sonsuz.

Sonuç olarak kitap > LoL.
  • Lolü seviyorsun cunku sana gercek hayatta elde edemedigin basariyi tattiriyor. Adam öldürünce dopamin salgiliyorsun. Pentakill atinca bir sey basarmis hissediyorsun havalara ucuyorsun. Kitap okuyunca bu olmuyor tabii. Sonuc lol bagimlisi 2000li.

• quote:

Orijinalden alıntı: Inkyz

Lolü seviyorsun cunku sana gercek hayatta elde edemedigin basariyi tattiriyor. Adam öldürünce dopamin salgiliyorsun. Pentakill atinca bir sey basarmis hissediyorsun havalara ucuyorsun. Kitap okuyunca bu olmuyor tabii. Sonuc lol bagimlisi 2000li.

Vaay aşağılama taktiği. Güzelmiş. Ama bende pek işe yaramaz :) Pişman olduğum pek bir şey yok hayatımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

quote:

Orijinalden alıntı: Inkyz

Lolü seviyorsun cunku sana gercek hayatta elde edemedigin basariyi tattiriyor. Adam öldürünce dopamin salgiliyorsun. Pentakill atinca bir sey basarmis hissediyorsun havalara ucuyorsun. Kitap okuyunca bu olmuyor tabii. Sonuc lol bagimlisi 2000li.

Vaay aşağılama taktiği. Güzelmiş. Ama bende pek işe yaramaz :) Pişman olduğum pek bir şey yok hayatımda.

Kardes senden cok kendimeydi bu laflar. Okul yok. Is yok. Tum gun csgo, dota oynuyorum. Bir serzeniş mesajiydi o

• quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Merhaba arkadaşlar, böyle düşünüyorum gelin tartışalım münazara yapalım

Bir edebiyat hocam vardı boyuna okuyun derdi, ben de ne anlıyor insanlar bu kadar okumaktan derdim. Kendim de okurdum tabi ama yaptığım onca uğraşın yanında hani, sönük kalırdı. Sıkıcıydı biraz.

Ama lol oynamak öyle mi? Hiç sıkıcı değil. He, lolü kötülediğimi de düşünmeyin, hani sanki kitap okumaktan birazcık daha az kötü olan bir şey gibi demedim lol oynamak hakkında. Lol çok güzel bir oyun.

He, ama şimdi şöyle de bir şey var biraz kitap okudum demin ama kalktım şimdi biraz da lol oynayayım bari dedim. Kitap gözleri yoruyor hem

ben dota 2 oynuyorum
    kitap da okuyorum
    benim için tartışmasız kitap daha eğlenceli
    sen sevdiğin şeyi yap arkadaşım.

• lol sana ne katıyor bundan tam 1 ay önce oyunda ne yaptığını hatırlıyor musun ?
  • düşünce ve hayal gücünü günden güne yitiriyorsun. arada bir başka şeylere yönelmelisin ve bu oyun bağımlığını azaltmanda fayda var.bence hayatta insanın kendine yatırım yapması kadar faydalı bir şey yok. bunuda çok şükür kitaplardan azda olsa sağlayabiliyoruz.
  • Aferin. Senden uzak dursun kitaplar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Aferin. Senden uzak dursun kitaplar.

Sevmiyorum ya yok o oraya gitmiş şunu yapmış bunu etmiş. Hiç sarmıyor artık. Küfür edesim geliyor kitabı yazana. Banane huleyn diyesim geliyor. Yazmaya üşenmiyor mu bu insanlar anlamıyorum ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bardeos

Tabi istediğini yapabilirsin o senin tercihin. Bu konuda tartışmak bile saçma. Birisi anlık bir zevk diğeri geleceğine, karakterine yatırım.

Yoo, oyun oynamak beni daha atik ve dikkatli biri yaptı. Adrenalin salgılatıyorsun bir kere. Kitapta ne yapıyorsun? Otur, hiç hareket etme, aynı yere bak yarım saat. Ne kadar sıkıcı ve anti-geliştirici, yani geliştirmekten son derece uzak bir aktivite. Faydasız bir aktivite bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Ray // 7

düşünce ve hayal gücünü günden güne yitiriyorsun. arada bir başka şeylere yönelmelisin ve bu oyun bağımlığını azaltmanda fayda var.bence hayatta insanın kendine yatırım yapması kadar faydalı bir şey yok. bunuda çok şükür kitaplardan azda olsa sağlayabiliyoruz.

Yoo ben oyunla gayet kendime yatırım yapıyorum. Reflekslerim gelişti. Fakat son zamanlarda aşırı abarttığımdan olacak sol elimin sinirleri kötü oldu biraz, seğiriyor durduk yere. Eh, her şeyin aşırısı iyi değil demek ki. Bağımlılık değil, iyi hissediyorum ve oynuyorum bu kadar. Lol oynadığım zaman aklıma çok farklı yeni fikirler geliyor, hayata bakışım değişiyor, yaşama sevincim geliyor. Kitap okuyunca? Hiç. Bazen ya oluyor ya olmuyor. Çok hızlı okuyunca bazen keyif alıyorum, sanki fotoğraf çekiyormuşum gibi oluyor gözlerimle. Göz ve hafızayı geliştiriyor bence bu. En azından bu faydayı sağlıyor ama gerisi boş. Bıktım hayat hikayelerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 15 Haziran 2016; 5:56:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

!!!!!UYARI!!!!!
    Bu şahıs belli dönemler trollük yaparak DH yönetimi tarafından maaşlı çalışan bir üyedir.Oyuna gelmeyin.

Evet evet kesin öyledir Çünkü kitap okuya okuya öyle sıkılıyorsunuz ki kötü adamı ben seçiyorsunuz, kitap okumayı günah keçisi yapacağınıza beni seçiyorsunuz. Gereksiz bir aktivite çoğu zaman. Metroda bazen okurum ama onun dışında gereksiz. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar tabi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.