Şimdi Ara

Kitap okumamış birine ince,sürükleyici bir gerilim-korku kitabı önerisi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle ben foruma yeni kayıt oldum,hepinize merhaba!! Çok fazla forum bilgim olmadığı için eğer yanlış bir şey yaparsam beni uyararak bana yardımcı olursanız sevinirim.Gelelim mevzuya; ben çok büyük bir ameliyata gireceğim ve bir süre yatacağım.Normalde hiç ama hiç kitap okumayan biriyim 4 yılda 1 kitap bitirebildim.Şimdi ben yatıyorken sıkılacağım için acaba kitap mı okusam diye düşündüm ve evet dedim.Okuma hızım düşük ,hızlı okuyabilirim ama hiçbir şey anlamam. Bana şöyle bir kitap lazım : Korku,gerilim,vahşet içerikli,baş kahramanın bir kadın olduğu,çok sürükleyici(yoksa o kitabı çöpe atarım okuyamam sıkılırsam) , çok kalın olmayan az ya da orta kalınlıkta bir kitap lazım.Bu arada o 4 yılda bitirdiğim kitap da Jean Christophe Grange'ın Ölü Ruhlar Ormanı'ydı.Çok uzundu ve sürükleyici değildi.Şimdiden herkese çok teşekkürler...

• Cerrah - Tess Gerritsen
    Ölümden Daha Derin - Tami Hoag + geçmiş olsun.
  • Beyler şimdi korku kitabı okuyunca harbi korkuluyor mu (hiç okumadım)
  • Başkahraman kadın değil ama sürükleyici ve kısa bir kitap
    Münih'e kadar 6 Mezar
    (Baba ve Sicilyalı'nın yazarı)
    MARIO PUZO

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Beyler şimdi korku kitabı okuyunca harbi korkuluyor mu (hiç okumadım)

Yok dostum ben Stephen King'O' yu okudum kitap saglam korkunçtu ama bana bişey olmadı

Edit: Hocam geçmiş olsun ayrıca Fareler ve insanları öneririm bahsettiginiz kriterlerden sadece kisa olmasi koşuluna uyuyor.Ama okuyun yani güzel kitap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felina. -- 24 Mart 2013; 9:28:43 >
  • quote:

Ben de merak icindeyim korku kitabi okumadim hic.aslinda bana da ince bir kitap lazim.arkadas demisti ki pek de korkulmuyor

• Bir kitapçıya girin elinize ilk gelen Stephen King'i alın korku budur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kitaba gore olabiliyor ama oyle tir tir titremek falan abarti hele o kitaplarin arkasinda yazan "gece kitabi okurken kalktim kapimin kilidini kontrol ettim" falan hikaye yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Fichtner -- 24 Mart 2013; 11:42:04 >
  • Beyler bu arada böyle içinde çok karışık cümleler ve çok söz sanatı da olmasın,kafam karışıyor hemen.Gayet açık ve net bir dil kullansın yazar,bi saat kafa yormayalım.Sadece biraz gerilelim ve heyecanlanıp kitabı elimizden atmak istemeyelim,sürükleyici olsun o kadar.Bazı çok iyi yazarlar o kadar çok söz sanatı kullanıp şov yapıyorlar ki kafam karışıyor.
  • Benim önerilerim de hem geril hem gül. Çok yoğun bir edebi dil yok ve forumda da Cerrah kitabını beğenen çok.

• Cerrah ' ı kesinlikle tavsiye ederim.
  • Ben Suç ve Cezada ki malum rüya sahnesinde oldukça irkilmiş birisi olarak bu türden bir kaç kitap okumak istiyorum da okunacak çok kitap var, sıra ne zaman gelir bilinmez.
  • Stepking King serisi korkunçtur.Zombiler, büyücüler, ölümsüzler, vampirler, orklar, elfler, ejderhalar, şeytanlar, periler tarzı istersen ÖLÜLERİN ALACAKARANLIĞI oku derim,biraz kalın kitap fakat sürükleyici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexstz -- 24 Mart 2013; 18:29:37 >
  • Lütfen ana konudan devam ediniz:

KİTAP TAVSİYELERİ [ ANA KONU ]
    http://forum.donanimhaber.com/m_1280636/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.