Şimdi Ara

Kitap okumak mi iyidir yoksa animeyi izlemek dha cok mu keyif verir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ustatlar fazla kitap okuyan birisi degilim ama bleach mangasina baslamayi dusunuyorum mangasini okumalimi yoksa animemi izlemeliyim ? Baska manga oneriniz varsa paylasirsaniz mutluluk duyarim (naruto haric) ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim için manga ya da anime fark etmiyor, ama Bleach animesini izlemek daha iyi olabilir.Dövüş sahneleri falan için.

Manga önerisi olarakta;
    The Breaker
    Gantz
    Vinland Saga
    Vagabond
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edward Elric

Benim için manga ya da anime fark etmiyor, ama Bleach animesini izlemek daha iyi olabilir.Dövüş sahneleri falan için.

Manga önerisi olarakta;
    The Breaker
    Gantz
    Vinland Saga
    Vagabond

Peki ben bu mangalari internetten mi almam gerekiyor yoksa d&r da bulabilirmiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronan.

quote:

Benim için manga ya da anime fark etmiyor, ama Bleach animesini izlemek daha iyi olabilir.Dövüş sahneleri falan için.

Manga önerisi olarakta;
    The Breaker
    Gantz
    Vinland Saga
    Vagabond

Peki ben bu mangalari internetten mi almam gerekiyor yoksa d&r da bulabilirmiyim ?

Ben internetten okursun diye düşünmüştüm, yoksa bunların Türkiye basımları maalesef yok.

• quote:

quote:

quote:

Manga önerisi olarakta;
    The Breaker
    Gantz
    Vinland Saga
    Vagabond

Ben internetten okursun diye düşünmüştüm, yoksa bunların Türkiye basımları maalesef yok.

Internetten umarim bakabilirim ama bleach in kitaplari var glba cilt olarak 27 fln ama paraya kiyicam okulda bos derslerde okurum artik haftasonlari bazen interneti scabildigim icin internetten okumasi bnm icin zor bi durum internetten yazin okurum artik onerileriniz icin tesekkurler manga okumakla anime izlemek ayni keyfi verirmi yoksa manga braz dha mi az zevk verir ? Neden baska uye cvp yazmiyor bu konuya sacma fln mi ?

• Manga ya da çizgi romana kitap gözüyle bakmak çok doğru gelmiyor bana, kitabın vermediği bir çok şeyi verebiliyor öte yandan da bir çok konuda eksik kalabiliyor o yüzden ayrı bir olarak düşünmek daha doğru diye düşünüyorum. Soruna gelirsek de , okuduğun şeyin türüne, kişisel zevklerine, yapımların kalitesine göre değişir. Aksiyon ağırlıklı serilerin animelerinden daha çok keyif alabiliyorum genelde ama mesela bir slice of life veya shoujo ya da komedi serisi okurken mangadan takip etmek çok daha zevkli oluyor. Bleach, Naruto ve One Piece'in animelerinin oldukça dandik olduğunu göz önünde bulunursak bence mangayı takip etmek daha iyidir. O üç anime kesinlikle manganın seviyesine çıkamıyor.
  • Yapmıyım diyorum da abi sen nerede okuma yazma öğrendin gözünü seveyim şu başlığı bir düzelt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bleach'in bence animesini izleyin. Çünkü manga çizimleri bazen karışık olabiliyor. Mesela birisi saldırı yapıyor, kimin ne yaptığını o an anlayamayabilirsin. O an en güzeli renkli seyretmek oluyor. Animesi bittikten sonrada mangada kaldığı yerden devam edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delton

Bleach'in bence animesini izleyin. Çünkü manga çizimleri bazen karışık olabiliyor. Mesela birisi saldırı yapıyor, kimin ne yaptığını o an anlayamayabilirsin. O an en güzeli renkli seyretmek oluyor. Animesi bittikten sonrada mangada kaldığı yerden devam edin.

Hayatımda bleach kadar net bir manga görmedim ben.Her sayfada 1 ayak bir kol bazen iki sayfada aynı ayak zaten resimler koca koca olduğundan anca farkedersin
  • Ustatlar hepinize tesekkur ederim sanirim manga alicam pek bi farki olmuyor animeyle hatta bazilari daha iyi oldugunu spluyorsunuz peki hangi mangadan baslamaliyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

Yapmıyım diyorum da abi sen nerede okuma yazma öğrendin gözünü seveyim şu başlığı bir düzelt

Telefon yeni ustat klavye tam alisamadim yazim hatalarimiz affola baslig da nerde degisiyor bilmiyorum ustat birdahaki sefere duzgn yazmaya çalışırım onerin icin saol

• quote:

Orijinalden alıntı: HellBridge

Manga ya da çizgi romana kitap gözüyle bakmak çok doğru gelmiyor bana, kitabın vermediği bir çok şeyi verebiliyor öte yandan da bir çok konuda eksik kalabiliyor o yüzden ayrı bir olarak düşünmek daha doğru diye düşünüyorum. Soruna gelirsek de , okuduğun şeyin türüne, kişisel zevklerine, yapımların kalitesine göre değişir. Aksiyon ağırlıklı serilerin animelerinden daha çok keyif alabiliyorum genelde ama mesela bir slice of life veya shoujo ya da komedi serisi okurken mangadan takip etmek çok daha zevkli oluyor. Bleach, Naruto ve One Piece'in animelerinin oldukça dandik olduğunu göz önünde bulunursak bence mangayı takip etmek daha iyidir. O üç anime kesinlikle manganın seviyesine çıkamıyor.

Usenmeyip bu kdr cevap yazdigin icin ayrica tesekkur ederim peki hangi mangadan baslamaliiyim ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HellBridge

Manga ya da çizgi romana kitap gözüyle bakmak çok doğru gelmiyor bana, kitabın vermediği bir çok şeyi verebiliyor öte yandan da bir çok konuda eksik kalabiliyor o yüzden ayrı bir olarak düşünmek daha doğru diye düşünüyorum. Soruna gelirsek de , okuduğun şeyin türüne, kişisel zevklerine, yapımların kalitesine göre değişir. Aksiyon ağırlıklı serilerin animelerinden daha çok keyif alabiliyorum genelde ama mesela bir slice of life veya shoujo ya da komedi serisi okurken mangadan takip etmek çok daha zevkli oluyor. Bleach, Naruto ve One Piece'in animelerinin oldukça dandik olduğunu göz önünde bulunursak bence mangayı takip etmek daha iyidir. O üç anime kesinlikle manganın seviyesine çıkamıyor.

Usenmeyip bu kdr cevap yazdigin icin ayrica tesekkur ederim peki hangi mangadan baslamaliiyim ?

Tamamen zevklerine bağlı, nasıl bir yorum yapmamı bekliyorsun bilemiyorum. Daha önce izlediğin animeler veya okuduğun mangaları bilmiyorum, nelerden hoşlanırsın bilmiyorum o yüzden ne yazsam boş. Yapabileceğin en iyi şey Anime News Network ya da benzeri bir sitede biraz gezinip, bulduğun mangaların konularını okuyup en çok ilgini çekeni denemek ama o kadar vaktim yok dersen önceden izlediğin serileri falan yaz bir şeyler tavsiye etmeye çalışırım.

• Manga veya cizgi roman size gereksiz hayal alemlerine dalmaktan baska bise vermez bu kadar naif olmayin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Manga önerisi olarakta;
    The Breaker
    Gantz
    Vinland Saga
    Vagabond

Internetten umarim bakabilirim ama bleach in kitaplari var glba cilt olarak 27 fln ama paraya kiyicam okulda bos derslerde okurum artik haftasonlari bazen interneti scabildigim icin internetten okumasi bnm icin zor bi durum internetten yazin okurum artik onerileriniz icin tesekkurler manga okumakla anime izlemek ayni keyfi verirmi yoksa manga braz dha mi az zevk verir ? Neden baska uye cvp yazmiyor bu konuya sacma fln mi ?

Okumak icin tablet al derim.

• Aslında forumu az dolaşsaydın mangamı animemi gibi bir çok konu var artıları eksileri bir çok kez tartışıldı bu kadar ısrarcısın madem d&r yada gerekli şeyler gibi yerlerden mangayı alabilirsin zaten alcaksanda türkçe manga çok az serinin var naruto hariç diyosun birde bleach op death note gibi seriler kalıyo geriye sırayla hepsini oku hepsi çok güzel serilerdir.
  • Kitap derken manga mı diyorsun normal okuma kitabı mı anlamadım ki. Okuma kitabı gidip grinin 50 tonu tarzı sırf popüler olsun tarzı bir şey değilse mangadan da animeden de iyidir çoğu zaman. Manga mı Anime mi dersen ne izlediğine ya da okuduğuna göre değişir. Mangası güzel olup Animesi kötü olan veya Animesi güzel olup Mangası kötü olan şeyler var.
  • Eğer aradığın şey görsellikten daha çok hikaye ise anime hiçbir zaman animenin yerini tutamaz.Öncelikle arada yığınla filler bölümü,gereksiz diyaloglar,bol bol flashback ler olmadığı için düzgün bir şekilde hikayeyi takip edebiliyorsun kötü yanı ise aylık/haftalık/2 ayda bir/2 haftada bir gibi zamanlarda çıktığı için ve sayılar genellikle bir anime bölümünden daha az içerik barındıracağı için animedeki gibi biriktirip tüketmeye kalkarsan 4-5 sene biriktirmen gerekiyor.Birde son birşey var söyliyeceğim mangaların zaman geçtikçe uğradığı değişim animeler kadar fazla olmadığı için (tabiki burada anime üretmek için kullanılan teknolojinin çok değişmesi ve manganın biraz daha basit bir teknoloji ile üretilmesi de var) eski manga okumak eski anime izlemekten çok daha kolay geliyor;en azından benim gibi birine.

Başlığı değiştirmek içinse ilk mesajını değiştirmek istediğinde başlık kutusuna da erişebilmen lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

Eğer aradığın şey görsellikten daha çok hikaye ise anime hiçbir zaman animenin yerini tutamaz.Öncelikle arada yığınla filler bölümü,gereksiz diyaloglar,bol bol flashback ler olmadığı için düzgün bir şekilde hikayeyi takip edebiliyorsun kötü yanı ise aylık/haftalık/2 ayda bir/2 haftada bir gibi zamanlarda çıktığı için ve sayılar genellikle bir anime bölümünden daha az içerik barındıracağı için animedeki gibi biriktirip tüketmeye kalkarsan 4-5 sene biriktirmen gerekiyor.Birde son birşey var söyliyeceğim mangaların zaman geçtikçe uğradığı değişim animeler kadar fazla olmadığı için (tabiki burada anime üretmek için kullanılan teknolojinin çok değişmesi ve manganın biraz daha basit bir teknoloji ile üretilmesi de var) eski manga okumak eski anime izlemekten çok daha kolay geliyor;en azından benim gibi birine.

Başlığı değiştirmek içinse ilk mesajını değiştirmek istediğinde başlık kutusuna da erişebilmen lazım

Tamam tesekkurler tavaiyeleriniz icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Madao

quote:

quote:

quote:

quote:

Manga önerisi olarakta;
    The Breaker
    Gantz
    Vinland Saga
    Vagabond

Okumak icin tablet al derim.

Tablet mi :D gercekten guzel olur eminim ama maddi durumum suan yeterli degil ayrica wirf manga icin tanlet sacma geldi onun yerine pc var aurica ben okulda bos derslerde okumak icon ostiyorum tavsiyeniz icin tesekkur ederim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.