Şimdi Ara

Kitap okumak istiyorum ama aradığım özellikteki kitabı kendim bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim kitap okumak istiyorum aksiyon macera sürükleyici bir kitap olsun istiyorum fakat fazla kalın olup beni okurken bu kitap biter mi acaba diye düşündürmesin yani fazla kalın olmasın 250-350 sayfa olsun yeter ayrıca seri halinde olmasın tek kitabı okuyayım bitsin konuda orda kapansın 5- 10 tane kitap okuyup anca konu tamamlansın istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

• William Golding - Sineklerin Tanrısı
  • Agatha Christie - On Küçük Zenci
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

William Golding - Sineklerin Tanrısı

bende kesinlikle tavsiye ediyorum istemine en uygun kitaplardan biridir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agatha christie, carter dickson, erle stanley gardner kitapları 150-200 sayfadır ve rahat okursun. suat duman- cinayet mevsimi de senin için ideal. macera romanları genelde 300 sayfa ve üstündedir. bence 100 sayfa daha çıtayı yükseltirsen kitap yelpazesi genişleyecektir.
  • teşekkür ederim arkadaşlar şu an için sineklerin tanrısını okumayı düşünüyorum sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayan22

Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim kitap okumak istiyorum aksiyon macera sürükleyici bir kitap olsun istiyorum fakat fazla kalın olup beni okurken bu kitap biter mi acaba diye düşündürmesin yani fazla kalın olmasın 250-350 sayfa olsun yeter ayrıca seri halinde olmasın tek kitabı okuyayım bitsin konuda orda kapansın 5- 10 tane kitap okuyup anca konu tamamlansın istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

dostum araştırma kitapları seversen şu kitabı öneririm bir günde bitirdim

http://www.ilknokta.com/kitap/91109/Gelecek-100-Yil.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aşkacısı -- 22 Haziran 2012; 14:25:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce için kitap tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Katyanın Yazı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.