Şimdi Ara

KİTAP konusunda tavsiyeler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gençler simdi ben yenı lys sınavını bıtırdım ve artık bos bılgıden cok kendımı gelıstırmeye yonelık hayata bakıs acılarımı degıstırecek kısısel gelısım veya psikoloji kitaparı onerebilir misiniz . YARDIMLARINIZ İÇİN SİMDİDEN TESEKKURLER .

• İlk önce konuşma üslubunu değiştirmen gerekir.
    İkinci olarak kişisel gelişim kitapları kadar boş kitap yoktur sana hiç bir şey katmaz ve çok sıkar.
    Üçüncü olarak forumda binlerce bu tarz konu var ve bir ana konu da mevcut.
    Son olarak illa ki okuyacağım diyorsan okuduğum az sayıda kişisel gelişim kitaplarından tek beğendiğim kitap Luke Rhinehart'ın EST kitabıdır. Bu kitaba bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CKayacan

İlk önce konuşma üslubunu değiştirmen gerekir.
    İkinci olarak kişisel gelişim kitapları kadar boş kitap yoktur sana hiç bir şey katmaz ve çok sıkar.
    Son olarak illa ki okuyacağım diyorsan okuduğum az sayıda kişisel gelişim kitaplarından tek beğendiğim kitap Luke Rhinehart'ın EST kitabıdır. Bu kitaba bakabilirsin.

İLK OLARAK kişiye göre değişen bir üslup anlayışı vardır ki bence bu samimiyet götergesi olan sıcak bir üslup
    peki ileri anlamda hayatımıza gerçekten katkısı olacak kitaplardan var mı önerin .
    birde ilk defa bakıyorum buraya şöyle bir göz gezdirdim psikoloji kişisel gelişim kitaplarıyla ilgili bilgi göremedim ondan dolayı konu acma isteğini duydum

• quote:

Orijinalden alıntı: aerosky

quote:

Orijinalden alıntı: CKayacan

İlk önce konuşma üslubunu değiştirmen gerekir.

İLK OLARAK kişiye göre değişen bir üslup anlayışı vardır ki bence bu samimiyet götergesi olan sıcak bir üslup
    peki ileri anlamda hayatımıza gerçekten katkısı olacak kitaplardan var mı önerin .
    birde ilk defa bakıyorum buraya şöyle bir göz gezdirdim psikoloji kişisel gelişim kitaplarıyla ilgili bilgi göremedim ondan dolayı konu acma isteğini duydum

Samimiyet göstergesi insanlara "gençler" diye hitap etmek değildir. Burada senden yaş olarak üstün çok insan var.
    İleri anlamda hayatına gerçekten katkısı olacak bir kitap daha yazılmadı. En azından benim fikrim bu yönde.
    Fakat şöyle olabilir. Örnek veriyorum alırsın objektif siyasi bi kitap tabi bulabilirsen objektif bir kitap. Alırsın okursun belki senin düşüncen değişir. Hangi görüşün sana daha yakın olduğunu görebilirsin. Tabi bunlar bir varsayım. Olacak diye bir şey de yok. Ülkemizde bu tür görüşler padişahlık sistemi gibi babadan oğula geçtiği için çoğu kez bunu öneriyorum. Çoğu kişisel gelişim kitabı psikoloji üzerinedir zaten ve emin ol hiç bir şey katmaz sana. Onun yerine git fantastik kitap oku hayal gücün gelişir en azından. Demek istediğim şu kişisel gelişim yerine örnek verdiğim gibi siyaset üzerine kitap oku ya da tarih oku en azından bilgi edinirsin. Kişisel gelişim kitapları ile boşa zaman kaybetme. Okuyacağım diyorsan da önceki mesajda bi tane önermiştim. Aklıma başka gelen John Parkin - S*ktir Et ve Rhonda Byrne - The Secret.

• Dostum sana okuma konusunda yol gösterecek bir kitap öneriyorum 'Okuma Zekasi'. Kesinlikle okumalısın sorularının cevaplarını buyuk ölçüde cevapliyacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kişisel gelişim kitaplarına bulaşma.Başka türlü de yardımcı olamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felina. -- 27 Haziran 2013; 11:45:01 >
  • yahu kasmayın o kadar..

niçe ağladığındayı tavsiye ederim güzel kitaptır..

niçe'nin,kafka'nın,pluton'un kitaplarını tavsiye edebilirim..

ama bu tarz kitaplardan çabuk sıkılabilirsin o yüzden şimdilik aksiyon kitaplarına yönel derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MATLAB İçin Kitap Tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    Kitap Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Server Tanillinin kitaplarını öneririm
  • kişisel gelişim boştur sen
    Amin Maalouf-Çivisi çıkmış Dünya
    Amin Maalouf-Ölümcül kimlikler

oku en azın bir şey katar bunlar sana bide gençler falan ne oluyoz
  • Kürk Mantolu Madonna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.