Bildirim
KİTAP İHTİYACI OLAN HERKES BURAYA.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mat2de karekökten önce çözülmesi gereken kitap var mı? -
yok mu önerisi olan? -
valla ben bilfen cozcem matta lys kimya guvender sb nasil bilen varmi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
karekökten önce fem çözüyorum ertesi gün karekök -
Bende de palme var ve test sayısı çok az geldi, birey esen ve güvenderin pdflerini inceledim orada ilk konulardan daha çok test vardı. İçlerinden en iyisi birey gibi gözüküyor ama zorluğu konusunda bir şey diyemem.. yazıcıdan çıkartıp çözmeyi düşünüyorum bazı konuları. -
Finalin kimya kitabı biyoloji kadar iyi değil. Mat için de Finalin çözümlü kitabını çözüyorum. Sonra karekökü bitireceğim. -
palme kimya bende alıcam yarın sorular nasıl yeterlimi -
Palme güzel kitap soruları da iyi soru sayısı az değil ama tek kitap yetmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Final çözümlü mat2 iyi mi?
Karekök kadar olmasa da iyidir. Final çözümlü + karekök mat 40+ için yeterli olduğunu düşünüyorum. -
Çözümlü olması benim için avantaj zaten teşekkür ederim
Ben de ikisini çözümlü olmaları nedeniyle tercih ettim. İkisinden de memnunun. Final çözümlü 800 sayfa ama yarısı çözümleri yani bitiremem diye bir düşüncen olmasın. -
Uzun zamandır arıyordum mat2 karekökten önce çözmek için çok teşekkür ederim
BİYOLOJİ SORU BANKASI ÖNEREBİLECEK VAR MI? -
Palme A-B, Bilfen Lys, Karekök Lys. Tercih sırasına göre. -
palmeden sadece sistemler kaldı. bilfen olabilir belki de karekök iyi değil diye biliyorum? bana sağlam bi kitap lazım -
Birey-C iyi diyorlardı ama ben incelemedim kitabı. -
peki teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X