Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

Kitap bitirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler elimde bir sürü bitmesi gereken soru bankası var ama biteceklerini sanmıyorum. Hiç değilse 2-3 tanesini bitireyim diyorum. Kitap bitirme hakkında pratik bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Mesela günde .... yaparak şu kadar sayfa bitebilir , şu kdr soru ya da şu kadar test gibi

• düzenli çözeceksin öyle aklına geldikçe çözmekle bitiremezsin atıyorum basit makineler bugün 2 test bitecek ya da eşeysiz üreme testlerini bugün bitireceğim gibi
  • bu saatten sonra kitap bitirmek gereksiz bence yaprak test al bak bakalım hangi konularda çözerken zorlandın ya da çok eksiğim varmış dedin,sadece o konuları soru bankasında çözersin

konuda tek sayılı test varsa ortada ki testi bırak, çift varsa hepsini çöz.

şıklara bakarken d-b-c-e-a kombinasyonunu kullan

şimdi tüm bunları unut ve

burada vakit kaybedeceğine git kitapların her birinden 1 er test çöz:)
  • 9 test varsa 1-3-5-7-9 diye çözüyorum.Aslında önemli olan farklı soru tiplerini çözüp kavramak sadece problemler bu genellemeye alınmayabilir onda da soruların çözme tekniği aynı fakat kafa karıştırıcı bir şekilde sunuyorlar.
    Daha Fazla Göster
  • Eyw. beyler Aslında her zamanı değerlendirip kitapdan soruları çözmeye başlasam bitermiş. 1-3-5-7 taktiği güzel gibi geldi Hem sayfa numarasına bakınca çok çözmüş gibi biraz da egoyu besliyor
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.