Şimdi Ara

Kitap alma sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan için fiyat olarak (kitap bedeli ve kargo ücreti) ce hiznet olarak (ulaştırma hızı vs) en uygun kitap satın alma sitesi hangisidir? Kitapyurdu sıkıntılı sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• D&R dan alışveriş yapıyorum.Gayet memnunum hizmetinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1954

D&R dan alışveriş yapıyorum.Gayet memnunum hizmetinden.

D&R da kargo bedeli nedir?

• D&R 50 lira üzeri kargo ücretsiz kampanyası oluyor genelde. Bana bir iki kere hasarlı kitap geldi ondan sonra da kestim alışverişi.

En son idefix ve N11'den alışveriş yaptım. idefix bir tane kitabın temini yüzünden 5 günde geldi ;fakat paketlemesi çok güzeldi. N11 2 günde geldi paketlemesi de aynı şekilde güzeldi. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

D&R 50 lira üzeri kargo ücretsiz kampanyası oluyor genelde. Bana bir iki kere hasarlı kitap geldi ondan sonra da kestim alışverişi.

En son idefix ve N11'den alışveriş yaptım. idefix bir tane kitabın temini yüzünden 5 günde geldi ;fakat paketlemesi çok güzeldi. N11 2 günde geldi paketlemesi de aynı şekilde güzeldi. Tavsiye ederim.

Teşekkürler öncelikle. Araştıracağım. Kargo bedelleri hakkında bilginiz var mı?

• Şu an D&R da 25 tl ve üzeri kargo ücretsiz.Bir kere banada hazarlı bir kitap gelmişti ama çoklu kitap alımlarında gayet güzel yumuşak baloncuklu bir paket kullanıyorlar ve taşınım sırasında hasar almıyor.Haftasonuna denk gelmezse siparişin 2 3 günde de elinde oluyor.
  • D&R den alıyorum genellikle şu ana kadar hasarlı gelen kitap olmadı memnunum
    ulaştırma hızı ise güzel pazar akşamı 21.00 gibi sipariş verdim salı öğlen kargo geldi
    25 tl üzeri ücretsiz kargo
  • Çok teşekkürler vermiş olduğunuz bilgiler için.

• Arkadaşlar ben de sipariş vereceğim.Alacağım 3 kitaptan ikisi DR'de yok. Kitapyurdundan alıp bile bile lades demek de istemiyorum. Siz hangi siteyi tavsiye edersiniz?

Alacağım kitaplar:

1) ABD Tarihi (Allan Nevins/ Henry Steele Commager)
    2) Evrenin Zarafeti (Ciltli) ( Brian Greene)
    3) Tesla Zamanın Ötesindeki Deha (Margaret Cheney)
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Arkadaşlar ben de sipariş vereceğim.Alacağım 3 kitaptan ikisi DR'de yok. Kitapyurdundan alıp bile bile lades demek de istemiyorum. Siz hangi siteyi tavsiye edersiniz?

Alacağım kitaplar:

İdefix?

• quote:

Orijinalden alıntı: DaeWa

quote:

Arkadaşlar ben de sipariş vereceğim.Alacağım 3 kitaptan ikisi DR'de yok. Kitapyurdundan alıp bile bile lades demek de istemiyorum. Siz hangi siteyi tavsiye edersiniz?

Alacağım kitaplar:

İdefix?

Aradığım kitaplar idefixte var.Fakat daha önce hiç idefixten alışveriş yapmadım.Tavsiye ediyorsanız siparişi oradan vereceğim.
  • quote:

quote:

quote:

Alacağım kitaplar:

İdefix?

Aradığım kitaplar idefixte var.Fakat daha önce hiç idefixten alışveriş yapmadım.Tavsiye ediyorsanız siparişi oradan vereceğim.

AnotherDie oradan alısveriş yapmış ben yapmadım yardımcı olur sanırım konu içinde ben de bilgilenmiş olurum.

• Dediğim gibi idefix'in gönderim süresi biraz uzayabiliyor. Genel olarak da şikayet bu yöndendir;ancak benim siparişim de zaten zor bulunan bir kitap vardı ve bir süre sonra iptal edildi. Buna rağmen 5 gün sonunda elime ulaştı yanına da dergi koymuşlardı. 1 hafta kadar gecikebiliyor ama bunu beklemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 20 Kasım 2013; 23:35:02 >
  • Kitap almak için genelde ilknokta.com ve kitapyurdu.com sitelerini kullanıyorum
  • quote:

Dediğim gibi idefix'in gönderim süresi biraz uzayabiliyor. Genel olarak da şikayet bu yöndendir;ancak benim siparişim de zaten zor bulunan bir kitap vardı ve bir süre sonra iptal edildi. Buna rağmen 5 gün sonunda elime ulaştı yanına da dergi koymuşlardı. 1 hafta kadar gecikebiliyor ama bunu beklemek lazım.

Bana toplu alımlarda idefix tekli ve ikili alımlarda d&r avantajlı gibi geldi. İdefix kurus olarak daha ucuz toplu alımı etkileyebilir küçük farklar diye düşünüyorum ama d&r da kargo ücreti 25 den itibaren bedava idefix de ise 50. Böyle bir sonuca vardım kendimce.

• quote:

quote:

Dediğim gibi idefix'in gönderim süresi biraz uzayabiliyor. Genel olarak da şikayet bu yöndendir;ancak benim siparişim de zaten zor bulunan bir kitap vardı ve bir süre sonra iptal edildi. Buna rağmen 5 gün sonunda elime ulaştı yanına da dergi koymuşlardı. 1 hafta kadar gecikebiliyor ama bunu beklemek lazım.

Bana toplu alımlarda idefix tekli ve ikili alımlarda d&r avantajlı gibi geldi. İdefix kurus olarak daha ucuz toplu alımı etkileyebilir küçük farklar diye düşünüyorum ama d&r da kargo ücreti 25 den itibaren bedava idefix de ise 50. Böyle bir sonuca vardım kendimce.

Hadi ya. İdefixten az önce sipariş verdim.47 küsür tuttu. Bilsem bir kitap daha alır kargo ödemezdim. Neyse sağlık olsun.Yardımlarınız için teşekkürler.. @AnotheRDie

• Şu sıralar kitapyurdu dışında sorun yaşayacağın bir site olmaz gibi. Şikayetler son zamanda çok arttı çünkü. Biraz da olasılık tabii ki bu işler. Umarım en yakın zamanda geçer eline.
  • İdefix' in kampanyaları güzel oluyor. Kargo geciktiğinde müşteri hizmetlerini arayarak temin edilemeyen kitapları iptal ettirirseniz kargonuzu hemen yolluyorlar.
    http://www.idefix.com/kitap/amber-yilliklari-seti-8-kitap-roger-zelazny/tanim.asp?sid=O9SYWA4QN3KF565TEFME
    http://www.idefix.com/kitap/kral-katili-guncesi-seti-2-kitap-takim-patrick-rothfuss/tanim.asp?sid=S5L7G8KEYK5K17XPF04P

• İdefix'ten 18'inde verdiğim siparişim daha hazir degil. Bundan boyle %98 indirimli kitap satsalar almam.

Madem temin edemeyeceksin niye oraya iki is günü yaziyorsun

Kitapzeni kardeşim tavsiye etmişti. O iyi dediyse iyidir. O da internetten kitap siparis ederken baya sorun yasiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 24 Kasım 2013; 21:33:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.