Şimdi Ara

Kitabevi Açmak Ciddi Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısaca hemen bahsedeyim.. İstanbul Şirinevlerde bizim 2 katlı güzel bir dkkan var, bilenler bilir o meydana çıkan cadde üzerinde sokak arasında fakat çok tenhada değil yani yürüyüş yoluna maksimum 10-15 adım uzaklıkta öyle kötü yer değil yani.. Şimdi bu dükkanı 3 milyardan kiraya veriyoruz fakat kiracılar kurtarmıyor 2-3 ay sonra çıkmak zorunda kalıyorlar. Benim planımda şu düşük sermaye ile aylık 2-3 milyar kazandıracak bir iş. Çok düşündüm ne olabilir diye düşük sermayeli fakat bulamadım aklıma en güzel Kitapevi fikri geldi. Dükkanın yapısıda buna uygun. Tek sorun çevre çokta okuyan türde değil. Meydanda NT var onun dışında kaliteli kitap satan yer yok. Bu işin maliyeti nedir? Ortalama kitap başına gelirim ne olur? Yani kurtarır mı sizce?

• yok mu hiç bilgisi olan?
  • insanımız zaten korsan kitap alıyor kalanlar da internetten alışveriş yapmaya başladı.bu işin hiç geleceği yok bence hiç uğraşma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elma satın
  • İkinci el satarsanız tutar bence. nadirkitap.com var mesela, oraya da üye olursunuz. İnternetten de satış yaparsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.