Şimdi Ara

Kısmetse alacağım eksik varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok oyun oynayan biri değilim battlefield 4 oynamak istiyorum sadece ultra ayarda oynatır mı ?

128 gb Kingston HyperX 128 GB SSD elimde mevcut işletim sistemini ona kuracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loser -- 21 Şubat 2015; 12:57:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: loser

Çok oyun oynayan biri değilim battlefield 4 oynamak istiyorum sadece ultra ayarda oynatır mı ?

128 gb Kingston HyperX 128 GB SSD elimde mevcut işletim sistemini ona kuracağım.

Kasanin mini itx olmasinimi istiyorsunuz zorunlu degilse birkac degisiklik yapmak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam odamdaki sistemim şöyle tv ünitem var laptoptan 82'' HD TV ye görüntü aktarıyorum. Laptop yerine gelecek Elite 110 düşünüyordum aslında ilk olarak kasayı

Görsel ve yer açısından mini itx sistem topluyorum.

Ama tavsiyenize göz atmak isterim.

• I5 4590/4690
    ASUS H81-PLUS
    CORSAIR VENGEANCE 8GB RAM
    SAPPHIRE R9 280 DUAL-X
    CORSAIR SPEC-01 KASA (PSU ICINDE)

Mini itx sistem zorunlulugu yoksa ben boyle bir sistem dusundum ekstradan sogutucuya gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam anakart tavsiyenize uyabilirim fakat kasayı mini itx istiyorum.

Soğutmayı Seidon 120V yada M modeli de kullanabilirim. Ama araştırdığım kadarı ile 4-5 derecelik bir fark olur diyorlar en fazla çokta yük altında kullanan biri değilim bilgisayarı.

İnternette falan dolaşırken çok sekme çok site açıp bırakıp bambaşka bişey ile uğraşan biriyim beni düşündüren RAM 8 yerine 16 GB yapmalımıyım.

Ekran kartı konusunda saplantımı bilmiyorum ama NVDIA ekran kartı istiyorum. Nedense daha kararlı çalıştığını düşünüyorum NVDIA ekran kartlarının
  • Herkes okey ise anakartı asus yapıp alıyorum o zaman beyler
  • Arkadaslar son hali budur internetten sipariş vermelimiyim.

yanlış bir parça varmı bunları soylesem toplarken sorun yaratıcak bişey varmı ?

Ram 1 adet daha siteden ekleyemedim ama 109 tl ye 1 adet daha alıcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: loser

Arkadaslar son hali budur internetten sipariş vermelimiyim.

yanlış bir parça varmı bunları soylesem toplarken sorun yaratıcak bişey varmı ?

Ram 1 adet daha siteden ekleyemedim ama 109 tl ye 1 adet daha alıcam

Sistem 490 w güç tüketiyor. Psu fazla. Ekstra bir işlemci soğutucuya gerek yok bunlar yerine ram 8 gb a çıkarılabilir ( 2Gb'ı win 8.1 'in harcadığı göz önünde bulundurulursa...)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.