Şimdi Ara

Kışın ukrayna ve tavsiyler(arabayla)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kışın ukrayna ve tavsiyler(arabayla)...
    Soracaklarım var da yardımcı olursanız sevinirim.
    Lviv(bayan nüfusu %90) e kadar gitmeyi düşünüyorum.
    1-Daha önce rusya maceram var.Ama hiçbir hatun bana teklif etmedi.Ukrayna liviv ya da kiev de kesin bulur muyum?
    2-Rusya'da ingilizce bilen yok.Ukrayna da aynı mı?
    3-Kışın eski kasa clio aracmla gideceğim.Yollar açık mı?kışın gittiğim zaman sorun yaşar mıyım?
    4-Hatunların bana teklif edeceği yerler nereler olabilir? Nerelere gideyim?
    5-Rusya'ya göre daha mı güvenlidir?
    6-Benimle eski kasa clio aracımla gelecek arkadaşlara da ihtiyacım var?gelen olur mu forumdan?
    7-Çaresiz kaldım ailem iş kurmadığı için ben de elime gelen parayı böyle değerlendiyorum.Param olmadığı için de türk kızları beni yalnız bırakıyor çareyi bunda buluyorum.Yorum yapın lütfen

• Ocak ayında Kiev'de olursanız görüşürüz dostum, benim de kesin değil Kasım'da Berlin turum var onu hallettikten sonra Kiev için bir tur düşünüyorum.

Vkontakte kullansana oradan arkadaş yaparsın o zamana kadar birini bulursun belki görüşürsünüz sana hem orada kalmak için güzel de yer ayarlar, yabancılık çekmeyesin diye söylüyorum bilirsin yurtdışından gelenleri kazıklamayı seven bir sürü şirket var hiç bunlara yakalanmadım ama olmaz da demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Ocak ayında Kiev'de olursanız görüşürüz dostum, benim de kesin değil Kasım'da Berlin turum var onu hallettikten sonra Kiev için bir tur düşünüyorum.

Vkontakte kullansana oradan arkadaş yaparsın o zamana kadar birini bulursun belki görüşürsünüz sana hem orada kalmak için güzel de yer ayarlar, yabancılık çekmeyesin diye söylüyorum bilirsin yurtdışından gelenleri kazıklamayı seven bir sürü şirket var hiç bunlara yakalanmadım ama olmaz da demiyorum.

gerçekten çok sevinirim.
    1-2 gün kalıp oradan polonya almanya'ya geçmeyi düşünüyorum.
    bilgilerini pm atarsan ararım
  • Tamam pm'den görüşelim yalnız dediğim gibi Almanya turum bittikten sonra bunu kesinleştireceğim, gitmeyebilirim de. Yazın da çünkü Amerika planlarım olduğundan dolayı kemer sıkma olayını yapabilirim bakalım bir Berline ondan sonra planlamaları yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Tamam pm'den görüşelim yalnız dediğim gibi Almanya turum bittikten sonra bunu kesinleştireceğim, gitmeyebilirim de. Yazın da çünkü Amerika planlarım olduğundan dolayı kemer sıkma olayını yapabilirim bakalım bir Berline ondan sonra planlamaları yapacağım.

rusya'ya göre daha mı güvenli?
    dil bilenler ingilizce olarak daha mı çok?
    hatun bulmak kolay mı?normal gittiğin zaman?
  • kışın yollar açık mı?
    hava çok mu sert?yoksa bazı şehirlerdeki gibi ılık mı?
    tbilisi ve yerevan kışları ılık oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.