Şimdi Ara

Kışın Klima İle Isınma (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
18
Favori
81.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • awarahoon82 A kullanıcısına yanıt
    Havalandırma esnasında evdeki edinilmiş ısının tamamının ortadan kaybolması pek mümkün değil, aynı zamanda bu klimanın çalışma süreci sadece edinilmiş havanın kaybı değil, ısınmış boruların ve ısınmış evapın kaybı ile gazın ulaşılmış performans değer kaybı da göz önünde bulundurulmalı
  • bende izmir de evde külüstür çoğu klimacıların beğenmediği beko 7605 d 13,000 btu modeli var 2009 da alındı

    hala kullanımda tek sorun yaşamadım 7 sene geçti ne soğutma nede ısıtmada sorun yok tamire gitmedi servis

    yüzü görmedi sadece yılda 1 kere bakım yaptırıyorum

    ama arç beko vestl kötü bazılarına göre evin içini 2 saat içerinsinde 19 derceden 24 dereceye getirebiliyor
  • awarahoon82 A kullanıcısına yanıt
    Hocam günün yarısı kullanılmayan zaman dilimine geliyor, zaman anlamında ara oldukça açık, bu nedenle sizin kullanım koşulunuza göre BENCE kapatıp açarak kullanmak daha makul.
  • Özellikle dikkat ediyorum örneğin yüksek fan 26 derece çalışırken fanı ortaya alıp ısıyı 24'e düşürürseniz hemen defrosta giriyor :)
  • Merhaba bizim evde 2 tane lg beko klima var sorun şu,bir kumandayı sürekli saat ayarlı yapıyordum yazın uyurken,Sonra kışın diğer salondaki klimanın kumandası bozuldu,Her iki klimayı aynı kumanda'dan açıyorduk sonra şöyle bir problem oldu,benim odamdaki klima saat ayarı yapınca sürekli durmaksızın çalışıyor ancak saat ayarı yapmayınca bir durup bir çalışıyor maximum derecedeyken biz böyle olmasını istemiyoruz eskisi gibi en yüksek derecede ve ya en düşük derecede sürekli çalışsın istiyoruz ama saat ayarı yapmazsak istediğimiz gibi çalışmıyor.
    Acaba saat ile ayarladığım kumanda'dan diğer klimayı açtık diye mi problem oldu ? 2 klimada 30 saniye güzel üflüyor,sonra 10 saniye az üflüyor,sonra tekrar hızlı üflüyor ama saat ayarlı yapınca problem olmuyor.
  • Arkadaslar 12 lik inverter klimam isitmadayken defrosta girdi 2 saat oldu hala duzelmedi sebebi nedir? Diger modlarda calisiyor ama isitmaya alinca oylece kaliyor.antalyada yasiyorum bugun hava yagisliydi ama o kadarda soguk degildi.simdi ne oldu bu klimaya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yapılmakta olan evimin ısıtma sistemi ni klima olarak seçersem pişman olurmuyum. Klima ile ısınmayı tavsiye ediyormusun. Klima olmassa yerden ısıtma düşünüyorum ne dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2013 senesinde forumu çok takip ederek ME fd35va almıstım ozaman en üst seriydi,yazlaro gsyet güzel sıkıntı yok.ama kış olunca klimayı acmak istemıyorum.halbuki ısınmak ıcın almstım,bulundugum bölgede (marmara) -1,2,.....9 kdar dusuyor.klimyı actıgınız zaman zaten soğuk olan oda ve dısarınında bu degerlerde olması ile pısmanlık yaratıyor.klimanın zaten verımı dusuyor bu havalarda e bide oda soguk tam ısınacak derken defrosa girıyor bu arada biraz daha soguma olusuyor odada.konfor olmuyor ısınamıyorda insan.benim şahsi fıkrım şuan olsa boyle olucahımı bılsem almazdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ediyorum yorumunuz için bende İzmit te yaşıyorum. Yorumunuz dan sonra Doğalgaz ile ısınmayı tercih edeceğim sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg beko inverter var 5 senedi isinma sogutma problem yasamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • göktuğbey kullanıcısına yanıt
    hangi şehirde kullanıyorsunuz ve genel anlamda kış boyunca tek ısınma sistemi olarak klimayı öneriyormusunuz. malum daha sonra klima ile ısınamadık hadi doğalgaz sistemi düşetelim dendiğinde çok kolay olmuyor o iş.
  • recooz R kullanıcısına yanıt
    Izmir hocam klima soyle dezavantaj var tek oda isitir dogalgaz isterseniz tum odalari.klimalarda odanizin metrekaresi cok onemli isitmada,sogutmada klima sikinti yapmazda isitmada metrekare onemli btu seciminde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • göktuğbey kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ediyorum hocam. belliki ısıtmada yerden ısıtma tercih edecem zira klima ile ısıtmada sorun yaşama ihtimalim biraz yüksek gibi görünüyor.
  • recooz R kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağız sıcaklığını ölçen var mı ME MSZ SF42 VE kullanıyorum 62 dereceye kadar çıkıyor otomatik fanda 26 derece ve üstü sıcaklık ayarında, bu değerleri görenler var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende arcelik var.30 derece en yuksek fana ayarliyorum bu soguklarda 30 dereceyi gormedi ama en yuksek 27 oluyor.ben isiniyorum gayet memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gree 9000 on/off -5C'de salonu hamam gibi yapıyor.
  • tepeb kullanıcısına yanıt
    Fh35 62,5 derece gördüm.Dışarıda hava güneşliydi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

    Mitsubishi ef50ve klimam var. Oda güneş alıyor ve ısı kaybı vs. pek yok. Fanı sona getirip ısıyı da yükseltiyorum fakat oda sıcaklığı 22 dereceyi geçmiyor. Elimi klimaya yaklastiriyorum gayet sıcak üflüyor. Sizce sorun nedir? Neden oda sicakligini yukseltemiyorum ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim merakettiğim klimam güzel ısıtoyordu. Kışa girerken bakımınıda yaptırmıştım. Son bikaç gündür ısıtmıyor doğru dürüst performans çok düştü. Baktım ünite buzlanmış sıcak su döktüm buzu erittim hala düzelmedi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.