Şimdi Ara

Kışın Bisikletler Ucuzlar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
4.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazın açılan başlıklarda kışın bisikletlerin ucuz olacağı ve bisikletin kışın alınması gerektiği yazıyordu. Ama şimdi ben carraroya ve sedonaya bakıyorum herhangi bir fark yok. Ya da ben mi farkedemiyorum? Yoksa daha fazla bekleyip kış ortasında mı almalıyım. Malum öğrenciyiz baba eline bakıyoruz bu yüzden her zaman en ucuzunu bekliyorum.
    Ayrıca kışın bisikletlerin yeni modelleri çıkıyormuş. Peki bu yeni modellerin fiyatlarıyla eski modellerin fiyatları arasında ne kadar fark olur? Eğer çok büyük bir fark olacaksa ben eski modelleri tercih etmek zorunda kalacağım.

• www.bikeandoutdoor.com bu sitede sedonalar %20 indirime girdi. Nakit veya tek çekim ödersen %5 indirim daha. cuma günü sipariş ettiğim sedona 741 im bugün geldi. bi bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Anticitizen One

www.bikeandoutdoor.com bu sitede sedonalar %20 indirime girdi. Nakit veya tek çekim ödersen %5 indirim daha. cuma günü sipariş ettiğim sedona 741 im bugün geldi. bi bak derim

Verdiğiniz sitede Sedona modellerini bulamadım. Siz Sedona 741'i ne kadara aldınız?

• quote:

quote:

quote:

quote:

www.bikeandoutdoor.com bu sitede sedonalar %20 indirime girdi. Nakit veya tek çekim ödersen %5 indirim daha. cuma günü sipariş ettiğim sedona 741 im bugün geldi. bi bak derim

Verdiğiniz sitede Sedona modellerini bulamadım. Siz Sedona 741'i ne kadara aldınız?

Sonradan buldum bende :)

Güle güle kullanın.

teşekkürler

• Ben de bir dahaki kışa sedona 601 alıcam yol bisikletine geçiş bu site kenarda dursun
  • Ucuzlayabilir
  • Kışın Bisikletler Ucuzlama ihtimali olabilri. ama büyük bir indirim zor herhalde!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olabilir..
  • Bu sıkışık piyasada herkes elindeki malı nakde çevirmeye çalışıyor, dolayısıyla ucuzlar.
    Ucuzlamalı!!
  • Birkaç ay sonra da yeni modeller çıkar. Ucuz ve yeni arasında bir seçim yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında indirim yok kdv yi kaldırıyolar sadece biz ama yüzde 20 fazla vermeye alıştığımız için her şeyde indirimmiş gibi geliyor
  • quote:

bisikletler hazır bir şekildemi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

quote:

kutuda sadece ön tekerlek, gidon ve pedallar ayrı olarak geldi. monte etmek için ingiliz anahtarı ve alyan takımı yeterli.

• quote:

quote:

quote:

kutuda sadece ön tekerlek, gidon ve pedallar ayrı olarak geldi. monte etmek için ingiliz anahtarı ve alyan takımı yeterli.

Tşkler güle güle kulanın memnunmusunuz bisikletten ve firmadan ..benimde durumum şöyle özetlemek gerekirse!..
    Benim ve eşimin bineceği ortak bir bisiklet arıyoruz.İstanbul -maltepe sahilde ve sokaklarda kullanacağız. Bütçemiz 400-500 gibi.Benim boyum 1.78 eşimin boyu 1.68 gibi..F/P olarak hangi bisikleti önerirsiniz.Hafif olması tercihimizdir.
    Not: eşim daha çok binecek.Saygılar!..
    ayrıca şu modelleride buldum.ne dersiniz?

bisikletcim.com
    Salcano City Sport 21 VS L 28"
    http://bisikletcim.com/urun/salcano-city-sport-21-vs-l-28.aspx

http://www.bisikletcim.com/urun/salcano-ng-650-l-26.aspx

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tşkler güle güle kulanın memnunmusunuz bisikletten ve firmadan ..benimde durumum şöyle özetlemek gerekirse!..
    Benim ve eşimin bineceği ortak bir bisiklet arıyoruz.İstanbul -maltepe sahilde ve sokaklarda kullanacağız. Bütçemiz 400-500 gibi.Benim boyum 1.78 eşimin boyu 1.68 gibi..F/P olarak hangi bisikleti önerirsiniz.Hafif olması tercihimizdir.
    Not: eşim daha çok binecek.Saygılar!..
    ayrıca şu modelleride buldum.ne dersiniz?

bisikletcim.com
    Salcano City Sport 21 VS L 28"
    http://bisikletcim.com/urun/salcano-city-sport-21-vs-l-28.aspx

http://www.bisikletcim.com/urun/salcano-ng-650-l-26.aspx

????????????????????

• Ghost 'un bayan dağ bisikletleri, şekil ve renk itibari ile erkeklerin de oldukça memnun kalacağı bir tasarıma sahip.

http://www.ghost-bikes.com/bikes-2013/miss/

ben size ghost un Spedline serisinde n herhangi bir modeli almanızı öneririm.

http://www.ghost-bikes.com/bikes-2013/bike-serie/speedline/

buraya kadar kredi kartına taksit ile ya da bir şekilde size iyi bir kaç bisiklet önermeye çalıştım.

eğer bütçeniz 500 - 550 lira aralığını geçemeyecekse,

Carraro Azimut modeline bakın. pazarlıkla peşin 500'e alabilirsiniz. parasını hak eden bir bisiklettir.

www.carrarobisiklet.com
    Bisiklet Carraro Demektir, 2020 Model Bisikletler ve Fiyatları
    http://www.carrarobisiklet.com/urunler.aspx?urunid=41

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sonradan buldum bende :)

Güle güle kullanın.

teşekkürler

hayırlı olsun..bir konuda sizin verdiğiniz siteden alıntı yaptım bilginize.oradaki cannondale f9 güzeldi fiyatı.kredi kartı ile 926 tl toplam fiyata 975 tl yazmışlar v frenli ama olsun önemli değil.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende şubatın ortalarında falan bisiklet alacağım düşünüyorumda o zaman bisiklet fiyatları artarmı bir bilginiz varmı Arkadaşlar ?
  • sedona 741'i alan arkdaşımız bisiklet ile ilgili fikirlerini ve dezavantajlarını paylaşabilir mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.