Şimdi Ara

Kışın bisiklet nasıl saklanmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilkbahara kadar bisiklete binemem artık.bisikleti nasıl saklamalıyım ?

binanın altında eskiden kalorifer dairesi olarak kullanılan bodrum katı var oraya koymak istiyorum. toz olmaması için ne yapmalıyım,yerde durursa zararı olur mu vs.. tavsiyeniz nedir ?

birde arka tekerleğin sibobu kopmuştu, genel bakımda yaptırmak istiyordum bunları yaptırıp öylemi kaldırayım yoksa sezona başlarken mi yaptırayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan911 -- 4 Ekim 2013; 1:36:13 >

Orijinalden alıntı: erhan911

arkadaşlar ilkbahara kadar bisiklete binemem artık.bisikleti nasıl saklamalıyım ?

binanın altında eskiden kalorifer dairesi olarak kullanılan bodrum katı var oraya koymak istiyorum. toz olmaması için ne yapmalıyım,yerde durursa zararı olur mu vs.. tavsiyeniz nedir ?

birde arka tekerleğin sibobu kopmuştu, genel bakımda yaptırmak istiyordum bunları yaptırıp öylemi kaldırayım yoksa sezona başlarken mi yaptırayım ?

Yerde durmasın. Dış lastikler deforme olur. Duvara asın veya ters çevirin. Bisikletinizi komple temizleyip iyice kurulayın ve bütün bakımlarını yapın (özellikle de yağ bakımı)
    Tozdan korumak için naylonla komple kapatabilirsiniz. 2-3 tane büyük boy çöp poşedi ve koli bandı ile halledebilirsiniz. Fren ve vites tellerinin gerginliğini azaltabilirsiniz.

• Bence saklama hiç bin dostum
    LG OLED55GX6LA, BENQ W2700 4K PROJEKTÖR, LOGITECH HARMONY ONE REMOTE, DENON AVR-X2500H, LG BD390 BLU-RAY PLAYER, ZIDOO Z10 Media PLAYER, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER, BLACKVIEW BV7000 Pro, LENOVO YOGA 3 PRO, MSI AIO AE2420 3D, SEDONA 721, SUBARU XV BUZ GRİ 2014 ELEGANCE, INNOCENCE IS NO EXCUSE... VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...
  • Balkonda duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Balkonda duruyor

Yakıştı mı şimdi ama, kış şartları korkutmasın sizi..
    LG OLED55GX6LA, BENQ W2700 4K PROJEKTÖR, LOGITECH HARMONY ONE REMOTE, DENON AVR-X2500H, LG BD390 BLU-RAY PLAYER, ZIDOO Z10 Media PLAYER, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER, BLACKVIEW BV7000 Pro, LENOVO YOGA 3 PRO, MSI AIO AE2420 3D, SEDONA 721, SUBARU XV BUZ GRİ 2014 ELEGANCE, INNOCENCE IS NO EXCUSE... VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Balkonda duruyor

Yakıştı mı şimdi ama, kış şartları korkutmasın sizi..

Korkutmuyor korkutmuyor bu kışı aktif geçireceğim sanırım baya

terzi vb. bir yere git veya kumaşcıya en ucuz ama biraz kalın tozsuz kumaştan 2-3 metre kare bisikletini saracak şekilde diktir veya kendin yap. yada satılıyor bu ürünler bisiklet yere değmesin ve bisikleti kış uykusuna yatırmadan önce tekerlekleri en son seviyeye kadar şişir. bisikletin değerliyse as bir yere bunu kendinde yapabilirsin ekipmanlarıda var.
    Şahsen kendi bisikletimi sanırım kışı ya odamda kaloriferin yanında geçirecek yada uygun bir yerde iyi bir şekilde koruyacağım gerçi kar yağmadıkça güneşli her gün sürmeye çalışıyorum umarım yardımcı olmuşumdur. (binada 3 farklı yerde bisiklet parkı olduğu halde 3üde kapalı mekan ben eve çıkartıyorum :) )
  • Zinciri en kucuk dıslıye alacaksın.

• Naylon krozyonu hizlandirir tamamen sarmalamayın,
    Paslanan ya da paslanabiliecek yerleri vazelin ile kaplamak is görür, yağlamak da ayni islevi yerine getiriyor ama zincir dışında ki yerlere vazelin sürmenizi tavsiye ederim

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.