gagçı bayan=iyi laf yapıyo (belki o sözleri başkası hazırlıyordur ama öyleyse bile iyi seslendiriyor) [clvr] bu <b>1</b> türkan bacımız <b>2</b> neden ? çünkü çok dürüst duruşu var. mahçup olması, fakir rollerindeki gülüşü ve normal hatattaki(görebildiğimiz kadarıyla) dürüst tavrı
abi özlem tekinin son eşi aids ten ölmüştü. konuyla ilgisi yok ama hatunda gidici ve ilişkisi olanlarda.
Bana kendi halinde bir hatun lazım..Sansasyonel olmayacak..Duygu Dikmenoğlu uzaktan öyle gözüküyor..Yani öyle bir hatun benim evde de olsun isterim
hatun olarak bakarsak kesinlikle ama kesinlikle çağla şiker gibi olmasında nasıl olursa olsun
abi o ne çirkinlik nasıl vucut biz erkekler nasıl oluyorda onun peşinden koşuyoruz utanıyorum..
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by HeavyWeight</i> <br />hatun olarak bakarsak kesinlikle ama kesinlikle çağla şiker gibi olmasında nasıl olursa olsun
abi o ne çirkinlik nasıl vucut biz erkekler nasıl oluyorda onun peşinden koşuyoruz utanıyorum.. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> +1 Kadın bırakın çekiciliği, korkunç be abi..Ben yolsa görsem tırsarım *****im..Piyasa da huri gibi bir sürü kız varken çağla'nın nasıl esamesi okunuyor anlamış da değilim..
1-duygu dikmen oğlu söylendiği gibi sansasyonel bir insan değil ben neredeyse hergün görüyorum (bizim ünvde okuyoda kendileri yeditepe/görsel iletişim tv)ama soğuk birisi bence... 2-şebnem ferah'ı tek geçerim mükemmel bir insan konuşurken bu kadar sakin olan bir insan nasıl oluyorda konserlerde ve şarkılarında bukadar asi olabiliyo hayret yane :)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by azrael_13</i> <br />1-duygu dikmen oğlu söylendiği gibi sansasyonel bir insan değil ben neredeyse hergün görüyorum (bizim ünvde okuyoda kendileri yeditepe/görsel iletişim tv)ama soğuk birisi bence... 2-şebnem ferah'ı tek geçerim mükemmel bir insan konuşurken bu kadar sakin olan bir insan nasıl oluyorda konserlerde ve şarkılarında bukadar asi olabiliyo hayret yane :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Bir düzeltme yapiim..Ben duygu'ya sansasyonel demedim..sansasyonel değil.o yüzden oyumu veriyorum dedim..
yaw arklar siz bunları yakından tanıyonuzmu kişikilten bahsediyonuz.onlar tv karşısında rol yapıyolar.[:(!] gerçek kişiliği normal hayyatta aramak lazım evlerinde yani.
Kişilik değil kişi olarak Şebnem Ferah
Şebnem Ferah bence kişilik olarak çok sağlam bir kadın,sozunu de esirgemeyen bir kadın.
girdigin o ufak kaygan deligi yeni bir dunya mi sandin? lafa bak be heyt,manyak laf
Candan Erçetin Nilüfer Şebnem Ferah
bu şartlarda böle bi soru olamaz.[bandt]
Süslü kokonaları , Yada magazin programlarına çıkmak için yırtınanları pek sevmiyorum açıkcası. O tür bür bayan yerine; Berna Laçin yada Şevval Sam derim. [frndsp]
gagı sunan hanım atvde haberleri sunan murat birselin eşi aslında okuduğu bölümle ilgili çalışmıyormuş ama yapmış olduğu espriler tamamiyle kendine ait ve boğaziçili. güzel kadın olarakta evet pınar altuğ gerçekten hanım hanımcık birisi.ha birde bir aralar arzum onan diye bir mankende vardı o da cok hoşuma giderdi.
kişiliklerini nerden bilelim ya. yine komic and geyic bir topic açmışsınız. ha bilen varsa konuşsun, ablalarımın hiç biriyle benim teşrik-i mesaim olmadı.