Şimdi Ara

Kişilerin Ders Çalışma Saatleri Görecelidir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu zaten biliyoruz. Kiminin 3 saat çalışması diğerinin 6-7 saat çalışmasına bedel olabiliyor.

Bu noktada önemli soru şu ? Çalışmalarımızı saat saat bölersek, 1 saat içinde neler yapıyorsunuz ? Veya şöyle de sorabiliriz. Günlük çalışma saatin kaç arkadaşım ? 6 saat mi ? Peki bu sürede neler yapıyorsun ? Bunları cevaplayalım.

Edit: Yazım sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Hazretleri -- 1 Eylül 2016; 12:34:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Programda 10
    Gerçekte 5 saat

• Zaman görecelidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Hazretleri

Bunu zaten biliyoruz. Kiminin 3 saat çalışması diğerinin 6-7 saat çalışmasına bedel olabiliyor.

Bu noktada önemli soru şu ? Çalışmalarımızı saat saat bölersek, 1 saat içinde neler yapıyorsunuz ? Veya şöyle de sorabiliriz. Günlük çalışma saatin kaç arkadaşım ? 6 saat mi ? Peki bu sürede neler yapıyorsun ? Bunları cevaplayalım.

6 saat ama 3 saati verimli diğer saatler zorlama oluyor
  • Şu sıralar ortalama 3-4

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 dk da 20 soru çözüyorsam ve 6 saat çalışıyorsam normal biri 3 saat çalışsa benim seviye de çalışmış olur

• Günde 4 saat çalışmayla simetriden bi mat konusunu ortalama 2 günde bitiriyorum çokmu yavaşım sizce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendis çalışma saatleri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bounpdr

Günde 4 saat çalışmayla simetriden bi mat konusunu ortalama 2 günde bitiriyorum çokmu yavaşım sizce

iyi hocam
  • dgkn7 D kullanıcısına yanıt
    Kosb çözüyorum 3 test 1 saatimi alıyor nerdeyse simetri daha kolaymış. kosbde bazı sorular çok kolay bazıları çok zor 🤕🤕🤕

• Biraz konu çalışıyorum ardından simetri mat çözüyorum tekrar amaçlı tekrar falan derken 6saati buluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kripton94

quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Hazretleri

Bunu zaten biliyoruz. Kiminin 3 saat çalışması diğerinin 6-7 saat çalışmasına bedel olabiliyor.

6 saat ama 3 saati verimli diğer saatler zorlama oluyor

Kaoriyi görünce huzunlendim yine :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.