Şimdi Ara

kısayol yarattığımda kısayol .... yazmasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • var mı bunun bir yolu çok sinir oluyorum o kısayol yazısına tek tek silmek de zor oluyor

• Kısayol yazısını değil de kısayol ikonunu kaldırmayı aşağıdaki işlemle kaldırabilirsiniz. (Bilgi amaçlı)

Kısayol ikonunu kaldırma
    1. yol

www.microsoft.com/windowsxp/pro/downloads/powertoys.asp adresine bağlanarak sadece 140 KB büyüklüğündeki Tweak UI uygulamasını indirip bilgisayarınıza yükleyin. Tweak UI uygulaması kendisini bilgisayarınızın Denetim Masası'na yerleştirir. Start > Settings > Control Panel > Tweak UI seçeneklerini çalıştırarak ayar uygulamasını çalıştırın. Karşınıza gelen pencerede Explorer sekmesine atlayarak Shortcut Overlay kısmında Light Arrow kutucuğunu işaretleyin. Burada None seçeneğini kullanırsanız kısayol okları iptal edilir. Kendi hazırladığınız ok grafiklerini kullanmak isterseniz Custom seçeneğini işaretleyebilirsiniz.

2.yol bu benim uyguladıgım
    [HKEY_CLASSES_ROOT\lnkfile], [HKEY_CLASSES_ROOT\piffile] ve[HKEY_CLASSES_ROOT\InternetShortcut] anahtarlarından sag tarafda bulunan 'IsShortCut' değerini sil ilk önce Inkfile yi sil ve dene olmaz ise digerlerini dene yanlız dosyanın adına dikkat et Inkfile olacak ınkfile degil

Not:Alıntıdır.

• ikonunun zararı yok severim kendisini yazı kaldırılıyordu sanki öyle birşey okumuştum bir yerde ama
    ama yine de sağol bilgilendirdiğin için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.