Şimdi Ara

Kısa Süreli Kullanım İçin Konsol Önerisi (forxboxusers)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, yeni mühendisim ve mezun belgemi alır almaz işe başlayacağım. İlk 1-2 ay içerisinde konsol almak istiyorum. Xbox S ve PS5 alabileceğimi varsayıyorum -mâlum yeni mezunum. Xbox X ve PS5 Pro konsollarına uçamam. Bu konsolun beni 4070 Ti Super ekran kartlı ortalamanın üzerinde güzel bir sistem dizene kadar götürmesi gerekiyor. Ufak tefek işleri halledebileceğim kıytırık bir laptop sahibiyim ayrıca. Çok araştırdım aylardır piyasa takibi yapıyorum. Game Pass ve PS Plus artıları eksilerini düşünüyorum. Kullanıcı, dinleyici, izleyici farketmez sizlerin de yorumlarınızı almak istiyorum, iyi forumlar.

• Öncelikle hayırlısı olsun. Series x ve ps5 muadil ürünlerdir ve fiyat olarak da daha yakınlardır. Kısa süreli kullanım için istediğinize göre series s, ikinci el almanız daha mantıklı olur. Fiyat olarak 8000 TL ve üzeri temiz bir makine ve aylık 309TL gamepass ile bir süre idare edip satabilirsiniz. Böylece de fazla zarar etmezsiniz. Gta 6 dahil bir çok yeni oyunu oynayabilirsiniz. Hızlı satayım, güçlü olsun ps oyunlarını da oynarım diyorsanız ps5 alın. Yalnız oyun fiyatları yüksek. İsterseniz öncelikle oyunları ve fiyatları kıyaslayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveyours -- 29 Aralık 2024; 21:34:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xboxda karar kıldıysan, garantisi bitmiş 2. El kelepir bir Series X işini görür. Oyunlardaki grafik ve fps farkını hiç farkedemiyorum diyen kitledenim diyorsan S al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • braveyours kullanıcısına yanıt

Selamlar binbaşım. Exclusive oyunlara her ne kadar meraklı olsam da gamepass dahilinde bulunan Diablo, AC, Mafia, Bf ve COD: MW gibi oyunlardan yararlanmak, PS alıp 4 haneli fiyatlar ödemekten daha cezbedici duruyor. Exclusive oyunlar ile tanışacağım günü biraz daha bekleyecek gibiyim..

• Funder kullanıcısına yanıt

Selamlar @Funder binbaşım. 55” 4K bir televizyonum var. Yorgun cihazların yorgun bedenime mental olarak kötü bir etkisi olsun istemiyorum. Biraz keyif düşkünüyüm. 2K gibi çözünürlüklerde sıkıntı çıkarmaz diyorsanız PS ile ilişiğimi kesip, bütçeme göre series S veya X arasında gidip geleceğim.

• EnesHct E kullanıcısına yanıt

Konsolda devam etmemeyi düşünüyorsanız Series X almayın bence. 2.el Xbox maalesef Türkiye'de kolay satılmıyor. Bir PS hayranlığıdır gidiyor. Bu oyun fiyatları, Playstation'ın ülkemizden çekilmesi ve PS5 oyunlarının olmaması gibi nedenlerde ortadayken hâlen neden bu ilgi anlaşılır değil. Bir Series S alın yeterli olur. 4K tv'de de güzelce oynarsınız. Zaten kısa süreli duracak diyorsunuz Series X için 2. el de bile en az 15.000 vermeniz gerekecek.

• braveyours kullanıcısına yanıt

PS piyasasının daha hızlı akmasına ve gösterilen ilgiye aynı şekilde ben de anlam veremiyorum. Biz kendimize göre mantığa yatanı yapalım binbaşım. Aklımdaki tüm soru işaretlerini doğrudan ve dolaylı olarak cevaplandırdığınız için sağolun. Beni hem gereksiz masraftan kurtardınız hem de isteklerime göre ihtiyacımın ne olduğunu anlayıp yardım ettiniz. Neticede XBOX Series S ile karar kıldım gibi gözüküyor. Umarım benzer durumda olanlara ışık olur. İyi forumlar dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EnesHct E kullanıcısına yanıt

Keyif düşkünüyüm diyorsun da, Series S'in grafikleri kötü yalnız. Bak ne kadar bulanık, elektrik telleri bile anlaşılmıyor. Series S'te, geçen nesil gibi Xbox One grafikleri var.

-

Fuzion Xbox Testingyoutube
    Stalker 2 Xbox Series S Update Patch 1.1.3 Gameplay FPS Test Resolution Ready to experience Stalker 2 Update Patch 1.1.3 on the Xbox Series S? 🎮 Join us as we dive into an exciting FPS test, showcasing the game’s resolution and performance on this next-gen console. In this video, you’ll see impressive visuals, smooth gameplay, and find out if the Xbox Series S delivers the ultimate experience for Stalker 2 Update Patch 1.1.3 fans. 🚀 Don’t forget to like, subscribe, and hit the notification bell for more epic gaming content. Let’s jump into the action! #stalker2 #xboxseriess #fpstest
    https://www.youtube.com/watch?v=5-dERqwPn-0
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Yarbayım selamlar. İlgili video ve benzerlerini, S ve X karşılaştırmaları ile izledim. Stalker’da bir optimizasyon problemi olduğu bariz ortada. Fakat buna rağmen Series X’in verdiği fps ve görüntü kalitesi, S ile kıyaslanamaz bile. Diğer oyun incelemelerine göz gezdirdim. 30fps-60fps arasındaki fark 2k baz alsak beni üzer mi düşüncesine kapıldım. Yine de üzmez gibi hissediyorum, araştırmaya devam. Aydınlattığınız için teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.