Şimdi Ara

Kısa süreli indirimlere bakıyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda günlük veya haftalık indirim oluyor diye biliyorum. Yüzde kaç oranında oluyor, bu indirimi yakalayıp ürün aldığınız oldu mu? Bütçem en fazla 1000 lira. Acaba böyle bir indirimi yakalayıp 1400-1500 liralık bi ürünü alabilir miyim bütçemle diye düşündüm.

• Vatanda hafta sonu %25 oluyor ama 1000 liraya orta düzey bir laptop alman hele hele mağazadan zor internet kullanımı için alıyorsan fazla bakmana gerek yok bence biraz göz gezdir birini al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavian

Vatanda hafta sonu %25 oluyor ama 1000 liraya orta düzey bir laptop alman hele hele mağazadan zor internet kullanımı için alıyorsan fazla bakmana gerek yok bence biraz göz gezdir birini al.

Oyun oynamam, internete girmek ve sorunsuz yüksek kalitedeki filmleri izlemek için alıyorum. Her hafta sonu her laptopta oluyor mu bu indirim? Bütçem 1000 lira, 1400 lira civarındaki bi bilgisayarı indirime denk getirip alayım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: decvarım

Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda günlük veya haftalık indirim oluyor diye biliyorum. Yüzde kaç oranında oluyor, bu indirimi yakalayıp ürün aldığınız oldu mu? Bütçem en fazla 1000 lira. Acaba böyle bir indirimi yakalayıp 1400-1500 liralık bi ürünü alabilir miyim bütçemle diye düşündüm.

Bu modeli inceleyebilirsiniz.

http://www.pcdepo.com/acer-aspire-e1-572g-54204g50mnkk-nx-m8key-002-laptop

• Kont-Drakula kullanıcısına yanıt
    Acer öneren pek olmamıştı ama nasıldır bilemiyorum. Asus, Lenovo falan öneriliyor daha çok.
  • Vatan'dan başka hangi mağazalar böyle hafta sonu indirimi gibi indirimler yapıyor?
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.