Şimdi Ara

Kısa Saçlı Kadınlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedir öyle kocaman saçlar. Evin içinde kocaman kocaman kıllar. Halılarda kıllar, banyoda kıllar, yatakta kocaman kıllar.

Neresinden bakarsanız bakın hüsran.

Kısa saçlı kadınların daha öz güvenli olduğuna inanırım. Çünkü yüzleri komple açık oluyor. Çoğu kadın gibi kocaman saçlarıyla kapatmıyorlar yüzünü.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kısa Saçlı Kadınlar

Kısa saçlı kadınlar, kendine güvenen ve bağımsız bir tarz yansıtırlar. Çeşitli yüz şekillerine ve saç türlerine uygun çok çeşitli kısa saç modelleri bulunur. İster pixie kesim ister bob kesim tercih edin, kısa saçlar size modern ve sofistike bir görünüm kazandırır.

Kısa saçların bakımı uzun saçlara göre daha kolaydır, bu da onları yoğun yaşam tarzına sahip kadınlar için ideal kılar. Ayrıca, kısa saçlar yaz aylarında daha serin ve rahat hissettirir.

Kısa saçlı kadınlar, yüz özelliklerini vurgulamak için makyaj kullanabilirler. Cesur bir ruj rengi veya dumanlı bir göz makyajı, kısa saçlarla uyumlu bir görünüm yaratır.

Kısa saçları şekillendirmek için çeşitli ürünler mevcuttur. Mousse veya jöle, hacim ve doku eklerken, saç spreyi saçınızı yerinde tutmanıza yardımcı olur.

Kısa saçlı kadınlar, hem resmi hem de gündelik ortamlar için uygun stil seçeneklerine sahiptir. Çalışırken veya özel bir etkinliğe katılırken şık bir görünüm için saçlarınızı düzleştirin. Daha gündelik bir görünüm için saçlarınıza doku ve hareket kazandırmak için dalgalar veya bukleler oluşturun.

Eğer kısa saç kesimi düşünüyorsanız, yüz şeklinize ve saç tipinize uygun bir model seçmeniz önemlidir. Bir stilistle görüşmek, sizin için en iyi kısa saç kesimini belirlemenize yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben kısa kızıl sevyom

kızıl saçlı kadınlar maceradır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkeksidir.

• Bir erkek gibi kısaysa iticidir.Edindiğim tecrübelerden yola çıkarak konuşuyorum, sürekli bir çok bilmişlik havası, sürekli bir kendini beğenme, kibir. Kısa bob saç kesimi olursa farklı tabi. Yakışıyorsa acayip bir yükselme hissettiğim oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayonnaisse

Bir erkek gibi kısaysa iticidir.Edindiğim tecrübelerden yola çıkarak konuşuyorum, sürekli bir çok bilmişlik havası, sürekli bir kendini beğenme, kibir. Kısa bob saç kesimi olursa farklı tabi. Yakışıyorsa acayip bir yükselme hissettiğim oluyor.
    Kısa Saçlı Kadınlar

Kısa Saçlı Kadınlar

Kısa Saçlı Kadınlar

Fazla kısa değil hocam. Mesela bunlar gibi.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Aynen bahsettiğim saç tipi. Yakışırsa tamam.

Kısa Saçlı Kadınlar

Bir örnek de benden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Aynen bahsettiğim saç tipi. Yakışırsa tamam.

Bir örnek de benden.
    Aynen öyle :) her kadına yakışmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ERKEKLER ÇOK YAKIŞIKLI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah aşkına uzun saç bir kadının yüzünü ne kadar kapatıyor? Saçma konu açacağım diye yarışmayın birbirinizle
  • Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    Aldatıcı derecede kapatabiliyor bazen. Belki arkadaş ona dikkat çekmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Allah aşkına uzun saç bir kadının yüzünü ne kadar kapatıyor? Saçma konu açacağım diye yarışmayın birbirinizle

• quote:

Konuya yaklaşım tarzı çocukça olduğu için cevap vermedim o arkadaşa. Yerime cevap verdiğin için sağ ol. Bazı şeyleri bilmiyor belli.

• uzun kısa farketmez
    em2018 affetmez
  • kadın güzel olduktan sonra kusa saç veya uzun saç çok farketmiyor. ama benim tercihimde kısa saçtan yana olacaktır. yüz güzelliğini ortaya çıkarmada yardımcı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Konuya yaklaşım tarzı çocukça olduğu için cevap vermedim o arkadaşa. Yerime cevap verdiğin için sağ ol. Bazı şeyleri bilmiyor belli.

Alıntıları Göster

Haklısın bilmiyorum

• quote:

Amacım reklam falan değil, takıldığım kızın haddi hesabı yoktur. Çoğu uzun saçlıdır ve şunu diyebilirim: Çirkin kız yüzünü ne kadar kapatırsa kapatsın çirkin olduğu belli oluyor. Kİ bir saçla en fazla ne kadar kamufle edebilirsin zaten? Makyaj desek neyse, doğru.
    Kendine yakışan saçı yapıyorlar. O modeli uyguluyorlar. Bunun özgüvenle alakası yok. Kısa saç bana yakışmaz demek özgüvensizlik değildir.
  • Kısa Saçlı Kadınlar
  • uzun saçlı olacak cima esnasında saçlarından çeke çeke.. terbiyesizleştim biraz özür dilerim
  • Kafamda Amelie soundtracki çalmaya başladı başlığı okuyunca

• Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    Hocam samara gibi kapatıyorlar diye bir iddiada bulunmadım zaten ama dediğimin de arkasındayım. Muhteşem derece kamufle edemezler ama en azından ufak tefek kusurlarını hiçbir şekilde fark edilmeyecek derecede kapatabilirler. İmkansız değil bana göre.

• TEHET kullanıcısına yanıt
    Kimse de demiyo ki aga bu neee

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.