Şimdi Ara

Kısa marlboro ağır gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler winston soft deneyip beğenmemiştim. Sonra camel soft aldım ağızdaki tadı falan çok hoşuma gitmişti ama üst üste içince başıma çarpıyordu sanki böyle bi baş ağrısı , baş dönmesi falan yani. Neyse camel soft u beğenmiştim. Sonra dedim marlboro red yani namıdeğer kısa marlboro mu alsam ? Ama düşündüm camel soft bile çarpıyorda marlboro daha çabuk çarpar herhalde

Haksız mıyım? Ne diyorsunuz boşa vermeyim parayı ağır gelmesin camel soft gayet güzel geliyo şuan zaten 1 paketi 5-6 güne yayıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 25 Ocak 2015; 21:07:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kısa Marlboro Ağır Mıdır?

Kısa Marlboro Red sigarası, 10 mg katran ve 0,8 mg nikotin içeren bir sigaradır. Bu değerler, piyasadaki diğer sigara markalarına kıyasla orta seviyededir.

Marlboro Red'in kısa versiyonu olan Kısa Marlboro, aynı katran ve nikotin içeriğine sahiptir. Bu nedenle, Kısa Marlboro da orta ağırlıkta bir sigara olarak değerlendirilir.

En ağır sigara markaları arasında Camel, Winston ve Chesterfield yer almaktadır. Bu markaların sigaraları tipik olarak 15 mg'dan fazla katran içerir.

Marlboro Red, yoğun bir tada sahip olduğu bilinen bir sigaradır. Bununla birlikte, kısa versiyonu olan Kısa Marlboro, daha yumuşak bir tada sahip olabilir.

Kısa Marlboro Soft, Kısa Marlboro'nun daha hafif bir versiyonudur ve 7 mg katran ve 0,6 mg nikotin içerir. Bu nedenle, Kısa Marlboro'dan daha hafif bir sigara arayanlar için daha uygun bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İçme sen
  • Cok icmiyorsan al red keyfine bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paran Yetecek mi liseli
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Cok icmiyorsan al red keyfine bak.

Dediğim gibi bir tek cafede otururken falan içerim en erken 4 günde biter paketim

• Aklın varsa bırak.

Aklın yoksa Uzun Marlboro al ağır ağır iç.

• quote:

Orijinalden alıntı: leqend1

Paran Yetecek mi liseli

Biri 7 lira diğeri 9.5 ? Sanki konut karşılaştırması yapıyoruz alt tarafı 2.5 lira fark , para değil tadını sordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • camel softa devam et.

marlboro bazı insanlara ağır geliyor neden bilmiyorum, günde 1 paket uzun parliament bitiren arkadaş vardı, parliament olmayınca uzun marlboro almıştı bi sefer cenazesini kaldırıyorduk az daha. bitiremedi paketi dağıttı millete.
  • hafif bile gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

camel softa devam et.

marlboro bazı insanlara ağır geliyor neden bilmiyorum, günde 1 paket uzun parliament bitiren arkadaş vardı, parliament olmayınca uzun marlboro almıştı bi sefer cenazesini kaldırıyorduk az daha. bitiremedi paketi dağıttı millete.

Anladım o halde hiç denemeyim şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

camel softa devam et.

Benim de öyle oluyor neden acaba Marlboro yu çok zor içi yorum

• Yukarı

• Parliament Night Blue hariç içemiyorum. Kısa ağır gelmez bence.

• Uzun marlboro otlananı az oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.