Şimdi Ara

kısa anime önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anime izleyesim geldi içinde cinsellik romantizm dram fazla içermeyen savaşlı dövüşlü canavarlı da olabilir seinen tarzı çok zekice kurgulanmış devil may cry tarzı bişey istiyorum dmcden biraz uzun olabilir 100 bölüm altı olsun veya çok sevdiğiniz bir anime varsa orta uzunluktada olabilir pokemonu avatarı severim ama daha orta yaşa hitap eden bişey olsun death note iyimidir kısamıdır
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uche Okechukwu

http://forum.donanimhaber.com/m_35421840/tm.htm

O konuda tam istediğimi bulamadım 25sayfa falan okudum fazla bilgim olmadığından bazı şeyleri anlamıyorum isteklerim yukarıdaki gibi death note uygunmudur

• Bide darker than black yukarıdaki tanımlarıma uyuyor mu

• Attack on Titan'ı seveceğinden eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Attack on Titan'ı seveceğinden eminim.

Kaç bölüm acaba birde konusu ne zamanı çok az olan biriyim de .bir de berserk diye bi anime duydum o da 25 bölümmüş o nasıl acaba bi bilgin var mı.yukarıdaki kriterlere uyuyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

quote:

Kaç bölüm acaba birde konusu ne zamanı çok az olan biriyim de .bir de berserk diye bi anime duydum o da 25 bölümmüş o nasıl acaba bi bilgin var mı.yukarıdaki kriterlere uyuyor mu?

Berserk'e başlama pişman olursun.Çok iyi bir anime ama yarıda kaldığı için izlemenin bir manası kalmıyor.

Söylediğim anime de 25 bölüm.Gerçi ilk sezonu bitti ve 2. sezonun başkamasına baya var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Manga Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Death Note Ama o da bir bölümden sonra pis koyuyor adama ya, evladından ayrılıyormuşun gibi oluyor orda. İşte anladınız siz orayı
  • quote:

quote:

quote:

Berserk'e başlama pişman olursun.Çok iyi bir anime ama yarıda kaldığı için izlemenin bir manası kalmıyor.

Söylediğim anime de 25 bölüm.Gerçi ilk sezonu bitti ve 2. sezonun başkamasına baya var.

Önerin üzerine sözlükten araştırdım bunu 2015 te yeni sezonu çıkıyormuş ama ben başlayıp bitmesini istiyorum devil may cryda öyle yarıda kalmıştı oyununu oynamasam hiç bişey anlamazdım demek berserk de yarıda kalıyormuş o zaman bi tek death note kaldı o na başlıyayım inşallah.türkçesi vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 12 Nisan 2014; 19:49:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Death Note Ama o da bir bölümden sonra pis koyuyor adama ya, evladından ayrılıyormuşun gibi oluyor orda. İşte anladınız siz orayı

Sağol öneri için galiba buna başlıyacam ama bide canavarlı hack and slash tarzı bişeyde olsa iyi olurdu

• Bilgisayar,Bilgisayar mühendisliği hacking,yazılım konulu ya da temalı bir anime var mıdır acaba?bu uzunda olabilir.

• Monster
    Cowboy Bebop
    One outs
    Psycho-Pass
  • quote:

Bilgisayar,Bilgisayar mühendisliği hacking,yazılım konulu ya da temalı bir anime var mıdır acaba?bu uzunda olabilir.

Anime önerisi konusuna mesaj atabilirsen seve seve yardımcı olabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madao

quote:

Bilgisayar,Bilgisayar mühendisliği hacking,yazılım konulu ya da temalı bir anime var mıdır acaba?bu uzunda olabilir.

Anime önerisi konusuna mesaj atabilirsen seve seve yardımcı olabiliriz.

kısa anime başlığı da bence bazılarının işine yarayabilecek google dan direk çıkarak diğer önerileri okumak zorunda bıraktırmayacak fonksiyonel bir başlıktır.orayı okudum ama böyle olması daha iyi bence hatta bence tüm anime dalları farklı konularda işlense daha iyi yabancı forumlarda öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 12 Nisan 2014; 22:06:14 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_35421840/tm.htm

Ana konudan devam ediniz arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.