Şimdi Ara

Kış Lastiği Tavsiyesi (225/45/R17)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Kasım ayı başında yeni bir araç aldım. İstanbul'da yaşıyorum ve ayda bir İzmir'e gidip geliyorum. 225/45/R17 ebatında kış lastiği almayı düşünüyorum fakat bu konu hakkında pek tecrübem ve bilgim yok. Her gün okula giderken dik yokuşlar çıkıyorum bu yüzden kar yağdığında yokuşlarda beni üzmemeli. Yağmurlu havalarda ve kuru havalarda da yol tutuş ve frenleme konusunda iyi olan kış lastiği önerilerinizi bekliyorum. Petlas 250civarı fiyatlarda, Michelin Alpin5 veya Continental, GoodYear gibi markalar 500lira civarlarında. 2 kat fiyat farkına değecek kadar fark var mıdır aralarında? Teşekkürler.

• Ben Ankara için nokian wr d 4 aldım good year ultra grip 9 ile Arasında kalıp İstanbul Ankara'ya göre daha yumuşak iklimli ama çok dik rampa vs geçiyorsanız kar lastiği Lazım olabilir aracı 5-6 sene kullanırım derseniz iyi markalardan öneririm yoksa petlas kötü bir lastik asla değil sadece diğer iyi markalar daha çok teste girmiş ve onay almış ürünler seçim sizin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıl kullanırım aracı yani alacağım lastiğin de uzun ömürlü olmasını tercih ederim. Karda Petlas'ın da güzel iş yapacağını düşünüyorum fakat uzun yolda kuru ve ıslak havada yaz lastiklerimi aramak istemiyorum bu yüzden çok kararsız kaldım. Kliksa Nokian WR G2 ve WR A3 lastikleri 250 260 lira civarında satıyor. Sanırım üretim tarihleri eski fakat sizce bu fiyata iş görür mü?
  • benimde ön lastikler 225/45/17 petlas almayı düşünüyorum ama arka lastikler 245/40/17 onlar için petlas bulamadım. ya önler petlas arkalar başka marka olacak. ya da hepsini kumho alacam.
  • Hocam bende çok düşündüm eski üretim almayı ama sonra iki sene geçince sorun olursa gereksiz masraf yapmak istemedim sonuçta nokian markası başarılı kis lastikleri üreten bir firma ama d3 ya da d4 duşunun derim lastikci bir abi Sıfır petlastan iki sene depoda yatmış nokian her zaman daha iyidir dedi onuda belirteyim sitede sordum n11 sitesinde 6-7 yıl kullanılır sorunsuz dedi ama Satıcı kötülemez zaten . Kliksada indirim kampanyası var 150 tl üzerine 25 tl ben 4 lastikten 100 tl indirimle aldım 219 dan 194 e düştü Piyasanın Altında fiyat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    205/55/R16 Yaz Lastiği Tavsiyesi
    3 hafta önce açıldı
    225/45/r17 Lastik Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.