Şimdi Ara

Kış Lastiği Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2003 Model Citroen C3 aracım için kış lastiği almayı düşünüyorum. Daha önce hiç kış lastiği almadım. Biraz araştırma yaptım ama herkes farklı farklı şeyler söylemiş. Cidden kafam karıştı ne yapacağımı bilemedim. Aracı Ankara'da yoğunlukla şehir içinde kullanıyorum. Karda buzda beni yolda bırakmayacak, fiyatı da çok pahalı olmayan lastik önerilerine ihtiyacım var. Aklımdaki fiyat 110-130 arası. Bu fiyatlarda güzel bir ürün bulabilir miyim?

• Kış lastiğini 3-5 sene kullanamazsınız. 2 sene sonra özelliğini kaybeder. O yüzde işinizi görecek fiyatı en ucuz olan petlas alın, kalitesi bridgestone ile aynı. 2 sene garanti veriyor continental gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Kış lastiğini 3-5 sene kullanamazsınız. 2 sene sonra özelliğini kaybeder. O yüzde işinizi görecek fiyatı en ucuz olan petlas alın, kalitesi bridgestone ile aynı. 2 sene garanti veriyor continental gibi.

Hocam aşağıdaki linkteki lastik nasıldır? Fiyatı da çok güzel bunu alabilirim aslında.

Tıkla

• Goodyear oldukça güzel marka. Ayrıca Stiftung Warentest'den 2,8 not almış. Yine ADAC tarafından onaylanmış. Bence alabilirsiniz.
  • petlassnowmaster devam et. pişman etmez. Ha ben yokuş tırmancam derse V desen bak.
  • LaMidas kullanıcısına yanıt
    lastık ebatı buysa ug süper lastık linkı şimdi gördüm
  • Cevaplarınız için teşekkürler. 3 lastikçiye gittim, en sonuncusunda petlas aklıma yattı ve tanesini 115 liradan alıp taktırdım. inşallah pişman olmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kış lastiği gerekli mi?
    3 yıl önce açıldı
    Kış Lastiği Tavsiye
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Güle güle kullanın hocam. Bence pişman olmazsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

Goodyear UG8 bu fiyatayken petlas almak mı?

http://www.kliksa.com/urun/goodyear-195-65-r15-91t-ultragrip-8-oto-kis-lastigi-uretim-tarihi-2013-/901906872
    http://www.hepsiburada.com/liste/goodyear-195-65-r15-91t-ultragrip-8-kis-lastigi-uretim-tarihi-2013/productDetails.aspx?productId=otysf778877&categoryId=259720

Hocam benim lastik boyutunda o fiyata yoktu UG8, araştırdım 160 lira civarı fiyat çıkıyordu. O nedenle petlasa yöneldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ongun_44

Güle güle kullanın hocam. Bence pişman olmazsınız

Teşekkür ederim hocam
    birebir aynı ebadı almak istediğinizde bazı modellerin seri dışı ebatları fiyatı uçuruyor, ona yakın bir ebat alabilirdiniz bence, bizim 2 aracın biri 185/65/15 diğer 205/65/15 ben ikisine de 195/65/15 aldım mesela, hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.