Şimdi Ara

kış için kedi evi yapımı ( çok kolay | ssli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba tosun kedi severler, yine güzel bi konuyla karşınızdayım. size kedi ve köpekler için kolay ev yapımını göstericem bugün.
    ilk önce biraz bilgi vermek istiyorum

arkadaşlar kış aylarında hayvanlar 8 saat içinde yemek yemezse soğuktan donabiliyorlar malesef, ayrıca sular çok soğuk ve donuyor hayvanlar su bulmakta zorlanıyor.
    size tavsiyem . şu kola şişelerin dibini kesip içine ılık su koymanız. hayvanlar içsin diye. keskin olmasın ama kestiğiniz yer dikkat edin bu hususa.

küçük cici evimizin yapımına geliyoruz şimdi

malzemelerimiz :
    İzocam foamboard, orta boy karton kutu, güçlendirilmiş bant, normal bant, cetvel, maket bıçağı

saman veya soba kenarlarına konan şeyden koyarsanız sıcağı tutar.

kendi tasarımım

kış için kedi evi yapımı ( çok kolay | ssli) kış için kedi evi yapımı ( çok kolay | ssli)

şişelere sıcak su koyuyoruz . içini ıstıcak kutunun ama bezle etrafını sarmalıyız. kedi beyin canı yansın istemeyiz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 28 Eylül 2014; 18:32:57 >

• Bize da lazım 3 kedi var yazık.
  • Onlerden muhtesem konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizimkine yapayım bari. Güzel konu kardeşim.
  • Nick konu uyumu

• 2. vidyodaki kutudan vardı bende. İnşallah atmamışımdır.
  • Önlerden...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  kış için kedi evi yapımı ( çok kolay | ssli)

abi beni sev

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 28 Eylül 2014; 18:44:11 >
  • kardeş kedim olursa söz yapacıgım

edit: yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düz Herif -- 28 Eylül 2014; 18:45:12 >
  • yararlı konu
  • seviniz kedileri beyler
  • Çok düşünceli bir konu tebrik ederim. Ben çok anlamam böyle şeylerden ama elbet bir tane yapacağım. Kedilere karşı özel sevgim olmasa da sonuçta onlarda birer canlı. Bunun köpekler için versiyonunu yapmakta mümkünmüdür ?
  • Videoları izledim de kedilerin yuvalara girip rahat ettiklerini gördüğümde gözlerim doldu
  • YAPRIM KALSIN
  • Rizorvird

• Küçük mü olmuş, ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karpuz luteum

Küçük mü olmuş, ne dersiniz?

iyi olmuş bence
  • hocam evi yaptım ama koycak yer bulamadım yakın yer olmalı çünkü sürekli yiyeccek vermeliydim 20metre yanımda Camii var Camii bahcesinin görünmeyen bi köşesine koydum ama atmışlar nedir bu ya böyle Camii mi olur
  • çok iyi oldu mutlaka yapicam teşekkürler
  • çok güzel bir fikir aslında. ama sorun şu ki ben bunu bizim buraya yapsam sabaha yerinde bulamam

çalınmaması için de bişeyler düşünmek lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.