Şimdi Ara

KIŞ GELİYOR... SOĞUKTAN KORUNMAK İÇİN AKSESUAR TAVSİYELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
3
Favori
5.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malum bu günlerde havalar epey soğudu, daha da soğuk günler göreceğiz İstanbul'da...

Konuda soğuktan korunmak için mont ve kaban dışında aksesuar tavsiyelerini yapabiliriz diye düşünüyorum... Eldiven olur, farklı şapkalar olabilir... Aksesuar olsun da...

Mesela ben eldiven almak istiyorum ama dışarıda satılan ucuz klasik eldivenler örgü gibi bir şey hem kalitesiz hem de soğuk geçiriyor... Mesela bir eldiven tavsiyesi fena olmaz. Deri falan fark etmez.

• Yine cevap yok konuya...

Beyler hiç şöyle sağlam bir eldiven kullanıp tavsiye etmek isteyen yok mu yahu ?
  • WİNTER İS COMİNG

Monttan sonra en sıcak tutan şeylerden birisidir. Enteller gibi kullanılmadığı sürece

Bende bir atkı, bir çift eldiven ve birde bere dışında aksesuar falan yok. Üşüdüğümü hatırlamıyorum fakat parka+ atkı falan bir araya gelince hareket kabiliyetim bayağı azalıyor.

Geceleri sıcak su torbası. Sıcak su torbası yoksa 2.5 litrelik şişeye sıcak su doldurabilirsiniz. Şişe yataktan dışarı çıkmadığı sürece sabaha kadar soğumuyor.
  • Kırklarelinde askerim , trakyanın soğuğunu bilen bilir.Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası ilk bizi vurur.Gece nöbetlerinde üşümemek için alternatif şeyler lazım banada.Misal şu sitede bir jel var ama pek işe yarayacağını sanmıyorum.

http://www.indirdik.com/El-Seklinde-Sihirli-Jel-Isitici

Orijinalden alıntı: m4y

Atkı.

Monttan sonra en sıcak tutan şeylerden birisidir. Enteller gibi kullanılmadığı sürece

Bende bir atkı, bir çift eldiven ve birde bere dışında aksesuar falan yok. Üşüdüğümü hatırlamıyorum fakat parka+ atkı falan bir araya gelince hareket kabiliyetim bayağı azalıyor.

Geceleri sıcak su torbası. Sıcak su torbası yoksa 2.5 litrelik şişeye sıcak su doldurabilirsiniz. Şişe yataktan dışarı çıkmadığı sürece sabaha kadar soğumuyor.

İşte mesela kullandığın eldiven dışarıda satılan eldivenlerden farklıysa tavsiye eder misin anlatır mısın ? O örgü gibi olan eldivenler soğuk geçiriyor ellerim buz kesiyor....

Alternatif ne alabilirim diye düşünüyorum....

• Buff, ince duruyo ama ısıtıyo.
    Daha Fazla Göster
  • Normal örgü eldiven kullanıyorum. Soğuk falanda geçirmiyor. Su geçirmez eldivende kullandım fakat içi pvc gibi birşeyle kaplı olduğundan ısıtması çok zor oluyordu. Elimi kara sokmadıkça ve fazla cebimden çıkarmadıkça en iyisi örgü eldiven.

Orijinalden alıntı: Drummer

Buff, ince duruyo ama ısıtıyo.

+ 1453

polar buff alsan incede gözükmezdi çok daha iyi ısıtırdı

Orijinalden alıntı: silverado

yakında rusyadan ushankam geliyor

İnsan bize de haber vermez mi yahu.... İnternetten mi aldınız birisi mi getiriyor direkt... Doğrusu ben de isterdim bir tane...
  • Bilgisayar başında çok vakit geçirenler için en iyi eldiven;

http://www.dealextreme.com/p/usb-heated-warm-gloves-grey-pair-49073

• quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Normal örgü eldiven kullanıyorum. Soğuk falanda geçirmiyor. Su geçirmez eldivende kullandım fakat içi pvc gibi birşeyle kaplı olduğundan ısıtması çok zor oluyordu. Elimi kara sokmadıkça ve fazla cebimden çıkarmadıkça en iyisi örgü eldiven.

Deri eldivenleri düşünsek mesela onların içleri örgü gibi ya da tüylü olanları vardı ama...

Dediğin gibi pvc zaten rahatsızlık verir... Bir eldiven bulsak da alsak.
  • Prezo kullan üşemesin

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Winter Is Coming

F.C. BAYERN MÜNCHEN

@1 Manuel Neuer | @2 Breno | @5 Daniel Van Buyten |@7 Franck Ribery | @9 Nils Petersen |@10 Arjen Robben | @11 Ivica Olic | @13 Rafinha | @14 Takashi Usami | @17 Jerome Boateng | @21 Philip Lahm(C) | @22 Jörg Butt | @23 Daniel Pranjic | @24 M.Riedmüller | @25 Thomas Müller | @26 Diego Contento | @27 David Alaba | @28 H.Batstuber | @30 Luis Gustavo | @31Bastian Schweinsteiger | @33 Mario Gomez | @39 Toni Kroos | @44 Tymoshchuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri_pislik

bot yada mont önemli değil,yalnızsan kış soguk geçer

Peki.

Orijinalden alıntı: serseri_pislik

bot yada mont önemli değil,yalnızsan kış soguk geçer

İSYANKAR SOKAKLARIN TÖVBEKAR ÇOCUĞU...........
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.